Kuva: Fotolia

"Haluaa täyttää kaikki reikäni..." - Ihmiset paljastavat oudoimmat kokemuksensa hammaslääkäriltä

28.04.2017 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hammaslääkärikäynneillä voi sattua ja tapahtua monenlaisia asioita, ja nyt ihmiset ovat jakaneet kokemuksiaan Twitterissä.

Talk show -isäntä Jimmy Fallonilla on tapana kysellä ihmisiltä sosiaalisessa mediassa hauskoja tarinoita elämästään eri teemoilla. Mies on aiemmin tiedustellut muun muassa tilanteita, joissa ihmiset ovat jääneet kiinni joistain noloista asioista. Pääset lukemaan koosteen näistä tilanteista tästä jutusta.

Nyt Fallon on pyytänyt ihmisiä jakamaan Twitterissä kokemuksiaan oudoista tilanteista hammaslääkärissä hashtagilla #MyWeirdDentist, eli ”outo hammaslääkärini”. Näiden hauskojen kokemusten lukeminen saattaa lievittää yleistä hammaslääkäripelkoa – tai sitten ei. Lue alta muutama hauskin twiitti:

"Hammaslääkärini kertoi minulle, miten tärkeää on käyttää hammaslankaa ja siinä samassa hänen hammasproteesinsa putosi suusta ja osui minun päähäni."

"Hammaslääkärini käyntikortissa lukee "hampaat ovat ikkunoita sieluun."

"Outo hammaslääkärini kertoo pojilleni, että hän tulee heidän koulunsa ruokalaan pukeutuneena Disney-prinsessaksi ja lankaa heidän hammasvälinsä jos he eivät itse sitä tee."

"Hän sanoi minulle, että hän haluaa täyttää kaikki reikäni seuraavalla kerralla. Sitten hän nojautui eteenpäin ja kuiskasi, 'jokaisen niistä'..."

"Hammaslääkärini pitää viserrysääntä maskinsa takana ja sitten katsoo ympärilleen aivan kuin huoneessa olisi lintu jossain. Olen 39-vuotias."

"Kun kysyin hammaslääkäriltäni, mitä hän antaa kurittomille lapsille, hän vastasi 'karkkia'. Kysyin miksi ja hän sanoi, että 'työturvallisuuden vuoksi'."

"Menin uudelle hammaslääkärille poistattamaan viisaudenhampaani. Sanoin hänelle, että olen peloissani ja hän sanoi, että 'niin minäkin, tämä on ensimmäinen kertani'."

Lue myös: Menikö nuorten kammo hampaiden oikomiseen liian pitkälle? Katso kuvat vaarallisesta ilmiöstä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat