Kuva: Fotolia

Pieni down-poika ikuisti kameralla suojelusenkelinsä - hurja kuva hämmentää

19.05.2017 12:15 - Karoliina Kotala

Maailmalla kohistaan valokuvasta, jonka sanotaan ikuistaneen oikean enkelin.

Seitsemän vuotias Aasher matkusti äitinsä kanssa hiljattain lentäen kotiinsa Teksasiin. Aasherilla, jolla on downin syndrooma, on tapana usein ottaa valokuvia äitinsä puhelimella ja niin tälläkin kertaa. Aasher otti useita valokuvia lentokoneen ikkunasta, kunnes Kerri-äiti päätti pyytää puhelimensa takaisin ja poistaa turhat kuvat.

Kerrin selatessa kuvia huomasi hän yllättäen erittäin hämmentävän kuvan.

- Kun poistin kuvia, tuli vastaan poikkeuksellinen kuva kaikkien niiden lentokone- ja pilvikuvien keskellä.

Kuvassa sinistä taustaa vasten näyttäisi seisovan ihmishahmo, jonka kädet ovat levitettynä auki. Kuvan voit katsoa täältä.

- Olemme aina tienneet, että Aasherilla on kuudes aisti muiden tarpeita varten, olipa sitten kyseessä halaus tai hymy. Hän vain tuntuu vetävän puoleensa tuntemattomia, jotka tarvitsevat häntä, Kerri kertoo lapsestaan.

Aasherin äidin mukaan Aasher ei puhu eikä kykene ilmaisemaan itseään sanoin, mutta hän ilmoittaa yleensä vanhemmilleen näyistään osoittamalla ja heiluttamalla käsiään kuin siipiä.

- Siten tiedämme hänen näkevän enkeleitä, jotka ovat hänen ympärillään. Uskon, että Aasher ikuisti oman enkelinsä, joka toi turvaa melko töyssyisellä lennolla, Kerri-äiti kertoo.

 Lue myös: Valokuvaaja tunkeutui hylättyyn Fukushimaan - katso kuvat radioaktiivisesta aavekaupungista

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat