Kuva: Fotolia

Tähtösen synnytys johti sektioon liian tiukkojen vatsalihasten vuoksi - kuva

22.05.2017 12:45 - Karoliina Kotala

Show-painijana tutuksi tullut kaunotar Brie Bella törmäsi erikoiseen tilanteeseen synnytyksensä aikana.

Brie Bella nousi aikanaan kuuluisuuteen kaksoissiskonsa Nikki Bellan kanssa showpainijana osana The Bella Twins -duoa. Sittemmin painijan töistä tauolle jäänyt Brie synnytti hiljattain esikoisensa, mutta Nikki-siskon mukaan tähti joutuikin yllättäviin tilanteisiin kesken synnytyksen.

33-vuotias Brie oli toivonut synnytyksen onnistuvan ilman lääkkeitä, mutta kaikki ei mennytkään odotusten mukaan. 22 tuntia synnytyksen alkamisesta lääkärit päätyivät sektioon, koska Brien vatsalihakset olivat heidän mukaansa liian tiukat.

- Hän yritti synnyttää luonnollisesti ja 8-10 tuntia synnytyksen alkamisesta hänelle täytyi antaa epiduraali, ja lopulta päädyttiin sektioon. Hänen vatsalihaksensa olivat liian tiukat! Ajatella! Kun painin supertähti synnyttää, niin vatsalihakset ovat liian tiukat, Nikki-sisko avautuu.

Women’s Health Magazinen haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Bellan kokemuksesta ei kuitenkaan kannata rakentaa itselleen kauhukuvia.

- Ei ole olemassa mitään tutkimusnäyttöä siitä, että tiukat vatsalihakset lisäisivät sektion riskiä. Vatsan lihaksilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä alatiesynnytyksen kanssa. Korkeintaan ne voivat hankaloittaa sektiota, lääkärit Christine Greves ja Jessica Shepherd vakuuttavat.

Alla kuva Brien timmistä vatsasta ennen raskautta.

Alla otoksia naisen odotusajalta sekä itse synnytyksestä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat