Kuva: Fotolia

Bestman pilasi hääparin suuren päivän - tarina sai nettikansankin raivostumaan

05.06.2017 13:45 - Senja Rapila

Häät ovat yksinoikeudella juhlistavaan pariskuntaan keskittyvä juhla, mutta jotkut eivät sitä tunnu ymmärtävän.

Häät ovat ihana juhla, jossa huomion keskipisteenä on rakkauttaan juhlistava pariskunta. Rakkautta hääjuhlissa nähdään kuitenkin usein muillakin tavoin ja runsaasti, mutta harvoin kukaan heittäytyy yhtä tunteen vietäväksi kuin tässä tapauksessa.

Netissä leviää tällä hetkellä kertomus miltei katastrofin mittoihin venyneistä häistä. Ei, häissä ei tapahtunut luonnonkatastrofia tai mitään fyysisiä loukkaantumisia, mutta tässä tapauksessa sulhasen bestman päätti omin päin kosia omaa tyttöystäväänsä kesken hääparin hääseremonian.

"Kattaus oli kaunis, kaikki vaikuttivat onnellisilta. Perheemme olivat onnensa kukkuloilla. Koko ilmapiiri oli liikuttava. Niin liikuttava, että John (bestman) päätti kesken seremonian kosia pitkäaikaista tyttöystäväänsä Janea ja paljastaa hänen raskautensa", anonyyminä pysyttelevä morsian kirjoittaa.

"En edes kuullut aviomieheni kirjoittamia valoja tai loppuseremoniaa Janen onnennyyhkytysten yli, hänen yllättyneiden vanhempiensa (jotka olivat myös vieraita) ja muiden, lähellä istuvien vieraiden onnitellessa häntä. Jopa videokuvaajamme keskittyi häneen lyhyesti kesken seremonian."

Myöhemmin hääkatastrofi paisui, kun bestman antoi puheensa juhlatilaisuudessa.

"Kun hän antoi puheensa, hän pahoitteli sitä, että heittäytyi niin tunteensa vietäväksi. Sen jälkeen hän jatkoi hänen ja Janen tulevaisuudesta puhumista, pienesti vain meidät mainiten", morsian kuittaa.

Morsian kertoo kirjoituksessaan, että häävieraat keskittyivät myös hyvin pitkälti juuri kihlautuneeseen pariskuntaan, ja pitkään yhdessä ollut hääpari jäi toiseksi.

Voit lukea koko karmaisevan hääkertomuksen alapuolelta tai täältä.

Myös sosiaalisessa mediassa ollaan ymmärrettävästi tulistuttu aiheesta, kun tulevaisuuden morsiamet ja sulhaset ovat puolustaneet tarinan pariskuntaa. Monet julistavatkin, että heidän häissään ei tällaista tulla hyväksymään.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Millaisen naisen kanssa mies haluaa mennä naimisiin? Lue koskettava kirjoitus

Kilpailut

Uusimmat