Kuva: AOP

Playboy-mallin salakuvaama nainen kommentoi vihdoin tapahtunutta: 'Nöyryyttävää'

12.06.2017 09:45 - Senja Rapila

Playboy-malli Dani Mathers, 30, sai karun päätöksen uralleen, kun hän julkaisi kuvan alastomasta naisesta kuntosalin suihkussa.

Viime vuoden heinäkuussa entinen Playboy-malli Dani Mathers, 30, joutui suuren raivon kohteeksi, kun hän julkaisi kuvan alastomasta naisesta kuntosalin suihkussa. Kuva ei ollut suinkaan ystävällisessä mielessä otettu, vaan Mathers pilkkasi naisen ulkomuotoa.

"Jos minä en pysty unohtamaan tätä näkyä, et pysty sinäkään", Mathers kirjoitti kuvan yhteyteen.

Mathers tuomittiin myöhemmin oikeudessa kolmen vuoden ehdolliseen vankeuteen ja tekemään 30 päivää yhdyskuntapalvelua. Lisäksi hän sai ikuisen porttikiellon kuntosalille ja menetti työnsä radiojuontajana.

Vaikka tapahtumasta on mennyt miltei vuosi, ei kuntosalin suihkussa kuvattu nainen ole halunnut astua julkisuuteen tai kommentoida asiaa millään tavalla. Nyt hän on kuitenkin kerännyt rohkeutta ja kommentoinut tapahtunutta edustajan kautta.

Ensinnäkin 70-vuotias nainen kertoo, että tapahtuma oli todella nöyryyttävä. 

- Hän toivoo, että tämä koko kivulias ajanjakso olisi jo ohitse, naisen edustaja on kertonut haastattelussa.

- Hän halusi korvauksia jotain 53 euroa. Ja ihmiset ovat jälkikäteen halunneet tietää miksi. Hän on vastannut, että hänen piti ostaa uusi reppu. Koska hänestä suihkussa otetussa kuvassa näkyy reppu, joka roikkuu seinällä ja ihmiset pystyisivät tunnistamaan hänet sen avulla. Hänen piti korvata vanha reppu uudella.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Rohkea nainen laittoi ylimieliselle Playboy-mallille jauhot suuhun: "Häpeäisit"

Lue myös: Kenen vika on, jos joutuu rikoksen uhriksi? Kantaaottavalla sketsillä jo 10 miljoonaa katselukertaa

Kilpailut

Uusimmat