Mies pilkkasi pluskoon naista lennolla - nainen antoi tämän kuulla kunniansa

03.07.2017 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Plusmalli Natalie Hage ei jäänyt sanattomaksi, kun hänen kropastaan tehtiin pilkkaa lennolla.

Natalie Hage on pluskoon malli, joka vähän aikaa sitten oli lennolla matkustamassa kuvauksiin. Lento sai ikävän käänteen, kun Hage huomasi hänen vieressään istuvan miehen kirjoittavan ikäviä tekstiviestejä hänestä jollekulle. Viestien vastaanottaja osallistui myös ikävien kommenttien laukomiseen. Nainen on kertonut tilanteesta Instagram-päivityksessä, joka on saanut osakseen paljon huomiota. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä.

”Yhdessä viestissä luki, että ’toivottavasti hän ei syönyt meksikolaista ruokaa’, ja tähän mies vastasi, että ’luulen että hän söi meksikolaisen’. Sitten hän jatkoi sanomalla, että hänen kaulastaan jää jälki ikkunaan, koska hän on niin painautunut seinää vasten”, Hage kirjoittaa.

”Tämä on lihavan ihmisen todellisuutta joka päivä, eikä vain lentokoneessa. Voit olla täysin omassa tilassasi etkä häiritse ketään, mutta silti sinua yritetään satuttaa”, nainen jatkaa.

Tilanteesta pahastunut nainen ei jäänyt neuvottomaksi, vaan päätti ottaa asian rohkeasti puheeksi miehen kanssa. Nainen kuvasi tilanteen videolle, joka on Facebookissa kerännyt jo yli miljoona näyttökertaa. Jos video ei näy alta, voit katsoa sen tästä linkistä.

Nainen kysyi mieheltä, tekeekö hän yleensäkin pilkkaa lihavista ihmisistä. Mies pyysi ensin anteeksi ja sanoi käytöksensä johtuvan siitä, että hän oli juonut. Tämän jälkeen mies vielä pilkkasi naista kysymällä, pystyisikö hän painonsa takia auttamaan lennolla olevia ihmisiä hätätilanteessa.

- Minun kehoni ei ole sinun asiasi. Älä koskaan enää kohtele ketään tällä tavalla, nainen vastasi.

”Sitten hän pyysi taas anteeksi ja tarjoutui viemään minut syömään aiheuttamansa vaivan takia. Mitä tämä kommunikaatio oikein on?” Hage kirjoittaa Facebook-videon yhteydessä.

Hage on saanut runsaasti kannustusta sosiaalisen median päivitystensä yhteyteen.

Lue myös: Nainen summaa muutamalla kuvalla, miten eri lailla hoikkiin suhtaudutaan kuin lihaviin - katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat