Kuva: Fotolia

Nyt kimaltaa - ihmiset lähettävät "vihamiehilleen" glitter-kirjeitä

20.07.2017 18:30 - Katariina Auvinen

Kirje sisältää saatesanat sekä totta kai, kasan kimalletta.

Glitter on ollut tämän vuoden juttu kaikkine festarityyleineen ja kimaltavine hiuksineen. Ihmiset ovat kuitenkin julkaisseet kuvapalvelu Instagramissa kuvia saamistaan glitter-kirjeistä. Kyseessä on australialainen yritys, jolta ihmiset voivat tilata "vihamiehilleen" kirjeen. Kirje sisältää saatesanat ja totta kai, kasallisen glitteriä. 

Glitter on pienijakoista, kimaltavaa ja sitä löytyy helposti siivouksenkin jälkeen. Kirjeessä onnitellaan ensiksi kirjeen vastaanottajaa, koska tällä on ilmiselvästi vihamiehiä jossain päin maailmaa. 

"Onneksi olkoon! Joku henkilö on halunnut käyttää sinuun ajatuksia ja aikaa, tehdäksesi päivästäsi hieman enemmän jännittävämmän. Ole ylpeä siitä. Saatat ajatella, että ei hätää, tämä on vain pieni kasa glitteriä, mutta saanen korjata tätä käsitystä hieman. Sitä tulee löytymään päivien ja viikkojen ajan joka paikasta." 

Kirjeen mukana tulee kasa värikästä kimalletta. 

"Varmaankin mietit, mitä tehdä nyt, kun olet jo avannut kirjeen. Minulla olisi kuitenkin ehdotus tai kaksi. Ensin kannattaa varmasti yrittää imuroida ylimääräinen glitter pois. Se voi olla hankalampi tehtävä, koska imuri ei siivoa sotkua kovinkaan hyvin. "

Yritys kuitenkin mainitsee, että kyseinen kirje on loistava jäynä juuri kavereille lähetettynä. Sitä ei tulisi oikeasti lähettää vihamiehilleen. Tämän lisäksi yritys voi paljastaa lähettäjän vastaanottajalle, jos tilaaja niin haluaa. 

Lue myös: Uusi seksitrendi huolestuttaa gynekologeja: Älä laita glitter-kapseleita vaginaasi!

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat