Vanhuksen huikea Game of Thrones -asu voitti netin puolelleen - katso

06.09.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

85-vuotias nainen sonnustautui Game of Thrones -hahmoksi cosplay-tapahtumassa.

Cosplay on suosittu harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat scifi- ja fantasiahahmoiksi ja tapaavat toisia samanhenkisiä ihmisiä con-tapahtumissa. Tämän harrastuksen parissa harvemmin näkee kahdeksankymppisiä. Tämän takia eräs mummo on nyt herättänyt paljon huomiota netissä cosplay-asullaan.

Kyseinen 85-vuotias nainen osallistui Yhdysvaltain Georgiassa Dragon Con 2017 -tapahtumaan viime viikonloppuna. Hän oli pukeutunut Game of Thrones -sarjan Olenna Tyrell -hahmoksi. Naisen pyörätuoli oli koristeltu sarjasta tutuksi valtaistuimeksi. Kokonaisuuden kruunasivat naisen silmillä keikkuvat ”deal with it” -meemistä tutut lasit.

85-vuotias nainen piteli käsissään kylttiä, jossa luki ”it was me”, eli ”se olin minä”. Kyseessä oli viittaus siihen, että sarjassa Olenna paljasti myrkyttäneensä poikansa Joffreyn. Kyltin toisella puolella luki "not dead yet", eli "ei vielä kuollut".

Ihmiset ovat ahkerasti jakaneet kuvia naisesta netissä. Nainen on selvästi monelle inspiraatio siitä, että ikääntyminen ei estä asenteella elämistä ja näyttävää pukuharrastamista.

Lue myös: Game of Thrones -tähti poseerasi selfiessä teinitytön kanssa - näpäytti tyttöä Instagramissa

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat