Kuva: Fotolia

"Niin, niin kamala" - epäsoveliaan tekstin sisältävä kondomikääre hämmentää netissä

10.09.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Kondomikääreen teksti vaikuttaa kehottavan raiskauksiin.

Reddit-nettisivustolla on hämmästelty kondomikäärettä, jonka teksti vaikuttaa ensisilmäyksellä todella epäsoveliaalta. Kyseisestä kondomikääreestä jaettiin kuva Redditin ”crappy design” -osiossa, jossa ihmetellään erinäisten tuotteiden huonoa suunnittelutyötä. Kääreessä lukee ”go further without consent”, eli suomennettuna ”mene pidemmälle ilman suostumusta”. Katso kuva kondomipakkauksesta alta tai tältä sivulta:

Kääreen teksti vaikuttaa siis kannustavan raiskauksiin. Totuus on kuitenkin toinen, mutta sitä ei ole välttämättä heti helppo tajuta. Kääreessä ennen tekstiä näkyvä donitsin kuva nimittäin on osa itse lausetta. Donitsi on englanniksi ”donut”, ja se tarkoittaa kyseisessä kääreessä sanoja ”do not”, eli ”älä”. Lopulta kääreen sanoma on siis raiskausten vastainen: "älä mene pidemmälle ilman suostumusta".

Redditissä monet ovat hämmästelleet kondomikääreen suunnittelua, eivätkä edes kaikki englantia äidinkielenään puhuvat ole äkänneet heti, mistä on kyse. Monet ovat tajunneet jutun jujun vasta, kun joku toinen on sen Reddit-kommenteissa selittänyt auki.

”Minulta vei hetken tajuta, että donitsin on tarkoitus olla osa lausetta, mutta tämänkin jälkeen mielessäni on niin monia kysymyksiä siitä, miten tällaiseen on päädytty. Tämä on niin, niin kamala, että se on jo kiehtovaa”, on kommentoinut nimimerkki octoberspirit.

”Luulin, että donitsi oli siinä vain seksuaalisesti vihjailevana kuvana”, kommentoi Raentwo-nimimerkki.

”Mitä v**tua? Kuka tämän hyväksyi?” on ihmetellyt nimimerkki br1dgefour.

Lue myös: Huolestuttava ilmiö leviää: Miehet poistavat salaa kondomin seksin aikana

Lähde: Indy100

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat