Kuva: Fotolia

Hääparin kakku tuhoutui täysin kuljetuksessa - tuntematon pelastaja ryntäsi apuun

12.09.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Millie Maltbyn hääpäivä sai ikävän käänteen, mutta pelastui kakkutaiturin ansiosta.

Millie Maltby on aina pitänyt itse leipomisesta. Kun hänen hääpäivänsä lähestyi, päätti Maltby leipoa itse kolme kerrosta sisältäneen hääkakun. Morsian käytti edellisenä päivänä kuorrutukseen ja koristeluun monta tuntia. Seuraavana päivänä kakku pakattiin valmiiksi, jotta se voitaisiin siirtää hääpaikalle. 

Valitettavasti kuumuus ja auton tärinä tekivät tehtävänsä. Kun pari saapui hääpaikalle, heitä odotti näky, jota harva toivoo hääpäivälleen. Kakku oli tuhoutunut melkein täysin. Kuorrutteet olivat valuneet pitkin ja poikin. Tämän lisäksi kakun toinen kerros oli romahtanut täysin. 

Itse morsian pysyi paljon tyynempänä kuin sulhanen. 

- Sulhaseni Matt oli murtunut. Häntä harmitti erityisesti se, että olin panostanut kakkuun niin monta tuntia ja nyt se tuhoutui täysin, Millie Maltby kertoo Huffington Post -julkaisulle. 

Katastrofin välttämiseksi juhlapaikan henkilökunta lupasi hoitaa kakun kuntoon. Hotellissa työskenteli mies, jonka Clare-vaimo piti omaa konditoriaa. Mies soitti vaimolleen, joka lupasi kunnostaa kakun pikimmiten. 

Clare sai kakun korjattua entistä ehommaksi. Kondiittori korjasi toisen kerroksen ja koristukset ovat melkein identtiset alkuperäiseen peilattuna. Millie kirjoitti Claren pitämän konditorian Facebook-sivuille koskettavan viestin. 

"Se, että auttaa täysin tuntematonta ihmistä tällaisessa asiassa, on uskomatonta. En usko, että voin ikinä kiittää Clarea tarpeeksi siitä, mitä hän teki." 

Lue myös: 1500 euroa maksava hääkakku on todellinen taidonnäyte - katso kuvat

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat