Kuva: Fotolia / facebook

Pariskunnan vähäpukeiset kuhertelukuvat leviävät netissä - mukana vahva viesti

20.09.2017 21:45 - Iiro Myllymäki

Pariskunta haluaa levittää kauniilla kuvillaan itsevarmuuden ja kehopositiivisuuden sanomaa.

Stephanie ja Arryn ovat kihlapari, joka päätti poseerata ammattivalokuvaajalle sensuellissa valokuvaussessiossa. Kaksikko kuhertelee kauniissa kuvissa molemmat ilman paitaa, ja valokuvafirma julkaisi kuvat Facebook-sivullaan. Siellä kuvat ovat saaneet hurjan suosion, ja niitä on jaettu yli 80 000 kertaa.

(kuva: Facebook)

Stephanie on kertonut kuvauksista Huffington Post -sivustolle.

- Rehellisesti sanottuna en ole koskaan tuntenut oloani viehättävämmäksi. Minua jännitti todella paljon nähdä lopputulos. En tiennyt, mitä odottaa. Kun näin albumin, olin shokissa. Näytän niin rakastuneelta ja itsevarmalta. Jokaisen ihmisen tulisi nähdä itsensä siinä valossa, Stephanie kertoo.

(kuva: Facebook)

Nainen kertoo, että hän on painonsa vuoksi kärsinyt elämänsä aikana itsevarmuusongelmista. Nyt hän haluaa julistaa kehopositiivisuuden sanomaa, ja hänellä on tapana pukeutua vaatteisiin, joissa isompikokoisia naisia ei ole totuttu näkemään. Pariskunnan valokuvien saama hyvä vastaanotto kielii siitä, että hänen sanomansa on tavoittanut suuren joukon ihmisiä ja että tämänkaltaisille kuville on tilausta.

(kuva: Facebook)

Stephanie ylistää miestään haastattelussa siitä, miten tämä on tukenut häntä löytämään entistä suuremman itsevarmuuden sisältään.

- Suhteemme aikana hän ei ole kertaakaan tehnyt oloani epämukavaksi minkään kehonosani suhteen. Hänelle ei ole mitään väliä, vaikka en olisi pessyt hiuksiani viikkoon tai ajellut säärikarvojani yli kuukauteen. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen, Stephanie sanoo.

(kuva: Facebook)

Voit katsoa kaikki pariskunnasta julkaistut kuvat alla olevasta päivityksestä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Plus-malli imitoi Kim Kardashianin uimapukukuvia - monen mielestä kauniimpi kuin alkuperäinen

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat