Nainen käytti yli 10 000 karkkipaperia tehdäkseen asun itselleen - katso kuvat

27.09.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Asun tekemiseen kului Emily Seilhamerilta yhteensä neljä vuotta.

Yhdysvaltalaisen Emily Seilhamerin asu on herättänyt ihastusta Instagramissa. Kyseessä on hieman erikoisempi mekko, koska se on tehty kokonaan karkkipapereista. Seilhamer on innostunut askartelemaan karkkien papereista punoksia, jotka hän on yhdistänyt muun muassa mekoksi, kengiksi ja laukuksi. 

Aivan kaikkia karkkeja Seilhamerin ei tarvinnut vuosien varrella itse syödä. Hänen perheensä ja ystävänsä auttoivat urakassa omilta osiltaan. Projekti alkoi mitä suloisemmalla tavalla, koska hän tapasi miehensä projektin alussa. 

Seilhamerin mies tarjosi hänelle suhteen alussa hedelmäkarkkeja, joista ensimmäiset asun paperit ovat lähtöisin. Sen jälkeen hedelmäkarkkien tuomisesta tuli perinne. 

-Hän toi minulle siitä lähtien aina paketillisen niitä, Seilhamer kertoo innostuksensa alkutaipaleesta ABC News -julkaisulle. 

Yhteensä mekon tekemiseen meni neljä vuotta aikaa. Koska mekon tekemiseen meni niin pitkään, valmistaja lopetti muutamien hedelmäkarkkien makujen valmistamisen. Tästä koitui päänvaivaa, koska samanlaisia karkkipapereita ei meinnanut löytyä mistään. 

-Ei se kuitenkaan haitannut, koska olen tyytyväinen mekon väritykseen tällä hetkellä, hän miettii. 

Lue myös: Totuus monen lempikarkkien takaa oksettaa - tiesitkö jo, mistä ne saavat alkunsa?

Lähde: ABC News

Kilpailut

Uusimmat