Autistinen poika sai raivokohtauksen junassa - tuntemattoman miehen reaktio kerää ylistystä

06.10.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Tuntematon mies saapui rauhoittelemaan poikaa ja leikkimään tämän kanssa. Äiti ylistää miestä sankariksi Facebook-päivityksessään.

Gayna Pealling -niminen brittiläinen yksinhuoltajaäiti oli lastensa Jackin ja Amyn kanssa junamatkalla, kun autismista ja ADHD:sta kärsivä Jack alkoi käyttäytyä häiritsevästi. Jack alkoi kiroilla ja lyödä sekä äitiään että siskoaan. Kun muut matkustajat vain katsoivat tilannetta sivusta, nuori Dan-niminen mies saapui pelastamaan tilanteen.

”Tämä mies on sankari. […] Ihana tuntematon mies nimeltään Dan otti tilanteen haltuun ja alkoi jutella molemmille lapsilleni. Hän rauhoitteli poikaani, ja loppumatka oli täydellinen. Kiitos tälle miehelle, et todella tiedä, miten paljon arvostan apuasi”, Pealling on kirjoittanut Facebook-päivityksessään, jonka voit katsoa alta:

Äiti on kertonut Standard-lehdelle, että Dan piirteli ja jutteli lasten kanssa noin tunnin ajan.

- Ensimmäistä kertaa elämässäni pystyin vain istumaan ja nauttimaan kaakaokupista ja helposta matkanteosta, Pealling kertoo.

Danin apu ei jäänyt tähän, vaan hän on myös perustanut varainkeruusivun JustGiving-sivustolle. Sivuston kautta kerätyt varat ohjataan autisteja auttavalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Uutinen lasta auttavasta Danista on levinnyt laajalle, ja Dan on saanut paljon kehuja osakseen avuliaasta toiminnastaan.

"Tuollainen on todella harvinaista ja niin mukava nähdä", on yksi kommentoinut äidin Facebook-päivitykseen.

"On häneltä todella hienosti tehty auttaa tuolla tavalla", kuuluu toinen kommentti.

Lue myös: 6-vuotiaan tytön kirjoituksesta nettihitti - vastasi hänen veljeään haukkuneelle koulukaverille

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat