Kuva: Fotolia

Työmies kohtasi karmean näyn - väittää videoineen päättömän kummituksen

15.11.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Muurari on työskennellyt vanhassa talossa, jossa on hänen mukaansa tapahtunut kummia.

Eräs muurari väittää napanneensa paranormaalia toimintaa kännykkävideolleen, kun hän oli Bristolissa työskentelemässä vanhassa talossa. Chris Chalker kertoo, että hän ja hänen kollegansa, Darren Vowles olivat kokeneet paljon outoja tapahtumia. 

Chalker kutsuttiin entisöimään vanhaa taloa. Miehet olivat muuraamassa hissille paikkaa alakerran kellarissa, kun he kokivat omien sanojensa mukaan kummituksien läsnäolon. Chalker päätti kuvata pimeää kellaria kännykkäkamerallaan. Videota katsoessaan hänen selkäpiitään karmi. Kuvissa näkyi useita vaaleita kohtia, jotka vilahtelivat kameran kuvaruudun ohitse hurjaa vauhtia. 

Mies on varma, että hän sai pysäytettyä kuvan erääseen kohtaan, jolloin hahmo näytti aivan päättömältä kummitukselta, jolla oli sylissään lapsi. Muurari kertoi, että he olivat tunteneet henkien läsnäolon ennenkin. Esimerkiksi hänen kollegansa oli jättänyt tupakkapaketin kellariin. Seuraavana päivänä aski oli ollut täynnä reikiä, kun he olivat tulleet töihin. 

Työmiesten ympärillä on räjähdellyt hehkulamppuja. Oudoksi asian tekee se, että kun pari palasi työpisteelleen, ennen pimeänä ollut hehkulamppu oli syttynyt. Chalker kertoo, että hän uskoo arvovaltaisen perheen pitäneen kellarissa orjiaan, joiden henget ovat jääneet vaeltamaan. 

Lue myös: Saiko mies taltioitua kummituksen kännykkäkamerallaan? Kylmäävät kuvat leviävät netissä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat