Kuva: Fotolia

Mies meni juttelemaan kodittomalle miehelle - paljastui hänen veljekseen

02.12.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Veljekset löysivät toisensa sattuman kautta oltuaan erossa yli 25 vuotta.

Isossa-Britanniassa kaksi kauan toisistaan erossa ollutta veljestä on löytänyt toisensa hyvin epätodennäköisen sattuman kautta. 36-vuotias Roy Aspinall oli käynyt kirkossa ja kotiin päin suunnatessaan hän näki kodittoman miehen istumassa kirkon lähistöllä. Koditon mies näytti Roylle erittäin tutulta, joten hän meni juttelemaan tälle.

Juttelun lomassa miehelle tuli tunne, että mies saattaisi olla hänen kauan kadoksissa ollut veljensä William. Roy alkoi kysellä mieheltä kysymyksiä liittyen tämän perheeseen, ja lopulta hän kysyi, onko miehen nimi William.

- Hän vastasi, että kyllä, mutta häntä kutsutaan Billyksi. Aloin itkeä, kun tämä selvisi. Käskin häntä ottamaan tavaransa ja lähtemään mukaani, Roy kertoo LADbible-sivuston mukaan.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta yli 25 vuoteen, kun veljekset näkivät toisensa. Roy vietti lapsuutensa tätinsä hoivissa, kun taas Billy pysyi heidän äitinsä luona. Kaksikon äiti kuoli, kun Billy oli 10-vuotias. Nyt Billy on 28-vuotias, ja hän on viettänyt suuren osan aikuisiästään kodittomana.

Billy on kommentoinut olevansa täysin häkeltynyt veljensä kohtaamisesta.

- En ensin uskonut häntä, kun hän sanoi olevansa veljeni. Se oli hullua. Olen aina tiennyt, että minulla on isoveli. En kuitenkaan tiennyt hänestä mitään enkä edes, asuuko hän samoilla seuduilla kuin minä. Olen edelleen aika shokissa tästä kaikesta, Billy kommentoi.

Nyt Billy on muuttanut Royn luokse asumaan. Veljekset ovat hyvillään siitä, että pääsevät vihdoinkin tutustumaan toisiinsa. Roy auttaa Billyä asunnon ja työn etsimisessä, ja Billy sanookin kohtaamisen muuttaneen hänen elämänsä täysin.

Lue myös: Koditon mies antoi viimeiset pennosensa nuorelle naiselle - sai takaisin 300 000 euroa

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat