Kuva: Getty

Victoria´s Secret -malli hyllytettiin kuvauksista liian lihavana - julkaisi herättelevän kuvan

15.01.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Nina Agdal kertoi lähiaikojen tapahtumasta Instagramissa.

Victoria´s Secret -malli ja Leonardo DiCaprion entinen rakas, Nina Agdal,25, otti omalla Instagram-tilillään kantaa mallimaailman sairaalloisen laihuuden ihannointiin. Hän julkaisi kuvan, jossa Agdal poseeraa yläosattomissa. Kuva paljastaa hänen hoikan ja lihaksikkaan vartalonsa. 

Agdal on kirjoittanut kuvan viereen, että hänet hyllytettiin erään lehden kansikuvauksista, koska hän oli tuotantotiimin mukaan liian lihava. Lehden nimeä Agdal ei maininnut. 

Nainen kirjoitti pitkän tekstin, joka on koskettanut jo tuhansia Agdalin faneja. 

"Tänään olen erittäin pettynyt. Sain kovan muistutuksen tämän mallimaailman karusta todellisuudesta ja laihuuden ihannoinnista. 

Muutama kuukausi sitten suostuin erään lehden kansikuvauksiin, joista olin todella innoissani. Agenttini sai kuitenkin pahoittelevan sähköspostin siitä, että kuvauksia ei voida tehdä kanssani. Syyksi kerrottiin se, että olisin liian lihava kuvauksissa käytettäviin vaatteisiin. Tiedän, että en ole tyypillinen langanlaiha malli. Minä olen urheilullinen ja minulla on kurveja. Olen kuitenkin erittäin ylpeä vartalostani. 

Joten häpeäisitte. Päätin julkaista kuvan ja kertoa tarinan, koska näistä asioista ei pidä kärsiä hiljaa." 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Leonardo DiCaprion entinen mallirakas julkaisi vietteleviä kuvia yläosattomissa - Upea bikinivartalo

Lähde: Instagram 

Kilpailut

Uusimmat