Kuva: Shutterstock

"Miksi tuo poika tuijottaa nurkassa?" - Lasten karmeimmat lausahdukset koottiin yhteen

30.01.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Joskus lasten lausahdukset pelottavat vanhempiakin.

Lapset eivät kainostele kertoa mieltään painavia asioita julkisesti. Jotkut niistä ovat kuitenkin hieman karmivimpia kuin toiset. Bored Panda -sivusto listasi yhteen käyttäjien kokemuksia siitä, mitä niskavilloja nostattavia juttuja lapset ovat joskus sanoneet. Toiset ovat kuulleet esimerkiksi lasten laulavan sellaisia lauluja, joita esimerkiksi isovanhemmat ovat laulaneet ennen lasten syntymää.

"Kun poikani oli kolmen vanha, hän alkoi laulamaan vanhaa puolalaista unilaulua, jota mieheni isoäiti oli laulanut silloin, kun mieheni oli ollut pieni. Hän menehtyi jo ennen poikani syntymää. Me kumpikaan emme puhu tai laula puolaa."

"Tyttäreni oli noin viisivuotias, kun hän kertoi minun olevan paras äiti, joka hänellä on ikinä ollut. Kerroin silloin, että olen ainut äiti hänelle. Hän kielsi tämän ja sanoi minun olevan kolmas äiti, mutta hän pitää minua parhaimpana."

"Poikani kertoi minulle, että vanhassa talossamme oli mies. Hän oli iso kuin isä, mutta ei kuitenkaan ollut isä. Tämä mies seisoi kuulemma meidän pimeässä käytävässämme. Emme kuulleet poikamme sanovan miehestä useisiin kuukausiin, kunnes hän eräänä päivänä kertoi miehen tulleen takaisin." 

"Olimme kävelemässä poikani kanssa hautausmaalla, kun hän kysyi minulta: kuka on tuo punatakkinen mies seinän vieressä? Hän osoitti mausoleumia. En nähnyt ketään lähelläkään. Sitten poikani sanoi miehen vilkuttavan hänelle ja tulevan juttelemaan tälle." 

"Kun olimme kävelemässä kaksivuotiaan lapseni kanssa erään vesipoukaman lähellä, pysähdyimme katsomaan sitä. Yht´äkkiä lapseni sanoi hiljaisesti, että hän kuoli tuolla."

"Kun olin laittamassa lastani päiväunille, hän sanoi ettei voisi nukkua, koska tuo ilkeä poika tuijottaa häntä suoraan kaapin raosta. Hän osoitti vielä kaappia. Sinä päivänä emme nukkuneet vaan menimme rannalle." 

Lue myös: Pikkutyttö ilmestyi kummittelemaan keskelle risteystä - katso valvontakameran videokuva

Lähde: Bored Panda 

Kilpailut

Uusimmat