Kuva: Shutterstock

Nainen jätti puhelimensa lentokoneeseen - järkyttyi parin päivän päästä

06.02.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Mitä ilmeisimmin puhelin ei ollutkaan hävinnyt, vaan varastettu.

Kun lähdet lentokoneesta, monesti henkilökunta muistuttaa vielä tarkistamaan, että matkustajilla on kaikki henkilökohtaiset tavarat mukana. Eräs nainen kuitenkin huomasi lentonsa jälkeen, että hänen puhelimensa oli kadonnut. Hän arveli jättäneensä sen lentokoneeseen. 

Hän kertoi lentohenkilökunnalle asiasta, jolloin henkilökunta lupasi toimittaa puhelimen hänelle. Vähän ajan päästä he palasivat tyhjin käsin, kertoen etteivät olleet löytäneet puhelinta. Nainen lähti harmistuneena pois. 

Todellinen yllätys saapui muutaman päivän kuluttua. Hänen puhelimensa tallentaa kuvat automaattisesti pilvipalveluun. Kuvia oli ilmestynyt lisää. Uusissa kuvissa oli lennolla ollut lentoemäntä, joka oli ottanut naisen hukatulla puhelimella selfieitä.  

Naisen ystävä kirjoitti asiasta Twitteriin linkaten myös American Airlinesin twiittiin. Lentoyhtiön vastaus kummastutti monia. Sen sijaan, että yhtiö olisi ottanut kantaa varastamissyytöksiin, he tiedustelivat oliko nainen kenties täyttänyt lapun, joka koski kadonnutta esinettä. 

Twiitin lisännyt mies kertoi, että nainen oli todellakin täyttänyt lapun, mutta hän hämmästeli valtavasti lentoyhtiön vastausta asiaan. 

Yhtiö ei halunnut kommentoida asiaa The Sun-julkaisulle. 

Lue myös: Kuvat, jotka todellakin sulattavat jokaisen sydämen - lentokone täyttyi pelastetuista koirista

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat