Kuva: Shutterstock

Nainen syyttää kampaamoa hiustensa tuhoamisesta - liikkeen omistajan vastaus hämmentää

19.03.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Danni Draperin hiuksiin jätetiin iso lovi.

Kukapa ei toivoi tulevansa ulos kampaamosta ihanan ja uuden tyylin kanssa. Australialainen Danni Draper, 26, järkyttyi sen sijaan pahanpäiväisesti käytyään kampaajalla. Hän halusi piristää tyyliään ja leikkauttaa polkkatukan, joka olisi edestä pidempi kuin takaa. Sen sijaan kampaaja leikkasi hänen takahiuksiinsa ison loven, joka ei todellakaan imarrellut naista. 

Draper ehti jo lähteä kampaajalta, mutta hän huomasi hiusten epätasaisuuden pian. Nainen marssi suoraan takaisin salonkiin, mutta hämmentyi saamastaan vastaanotosta. Kampaaja kyllä yritti korjata mallia, mutta sai sen vain lyhyemmäksi. Takahiuksissa oli silti iso lovi. 

Nainen ymmärsi, että hänen pitäisi korjauttaa hiuksensa toisessa kampaamossa.

Lähtiessään kampaamolta, Draper päätti kirjoittaa asiasta Facebookiin. Kirjoituksessa hän kuvaili tilanteen ja varoitti myös muita ammattitaidottomuudesta. 

Omituisinta oli, että hän ei voinut arvostella kampaamon Facebook-sivuja, koska arvostelu oli suljettu. Julkisessa kirjoituksessa Draper kertoi tilanteen ja sanoi, ettei hän toivo kenellekään tapahtuvan samalla tavalla. 

Tämän jälkeen kampaamo otti yhteyttä naiseen. Sen sijaan, että yritys oli pahoitellut virhettään, he käänsivät syytökset asiakkaaseen itseensä. Kampaamon lähettämistä viesteistä käy ilmi, että he väittivät Draperin lähteneen paikasta ennen kuin kampaaja oli ehtinyt viimeistellä leikkausta. Nainen vastasi, että hänen ei olisi ikinä pitänyt päästä lähtemään kampaamosta, jos leikkaus oli kesken. 

- En ole ikinä saanut kampaamolta pahoittelua asiasta. Minua pöyristytti se, miten omistaja hoiti asian, hän kertoo. 

Nyt naisen kampaus on vihdoin sellainen, mihin hän on tyytyväinen. Valitettavasti malli on vain paljon lyhyempi kuin hän halusi. Hän kävi korjauttamassa hiusmallin toisessa yrityksessä. 

Lue myös: Hiukset venyvät, päänahka kutisee - lue ratkaisut yleisimpiin hiusongelmiin

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat