Kuva: Shutterstock

Nainen sai selville ettei hänen kihlasormuksensa ole aito - etsii nyt apua ongelmaan

29.03.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Hän pohtii, pitäisikö hänen paljastaa miehelleen että tietää totuuden sormuksesta.

Monelle naiselle vihki- tai kihlasormus on yksi kallisarvoisimmista ja arvokkaimmista koruista. Eräs nainen kirjoitti äideille suunnatulla foorumilla, Mumsnetissä, että hän sai itse asiassa selville ettei hänen kihlasormuksensa ole aito. 

Naisen timanttisormus on saanut paljon kehuja. Hänen miehensä ei ole kuitenkaan suostunut kertomaan tarkkaa hintaa, paljonko upea koru tuli maksamaan. Naisen mukaan hän arveli sormuksen arvon olevan noin 20 000 puntaa eli karkeasti noin 22 000 euroa.

Viime viikolla nainen oli illastamasta hänen korualalla olevan ystäväpariskunnan kanssa. Mies huomasi sormuksen ja pyysi katsomaan sitä lähemmin. Hän vertaili sormusta vaimonsa kanssa, jonka jälkeen hän antoi sen myötätuntoisesti takaisin. 

"Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, mutta en voinut itselleni mitään. Asia häiritsi niin paljon, että menin katsomaan ystäväni korukaupan sivuja ja löysin aivan saman sormuksen nettikaupasta. Kävi ilmi, että valtava kivi ei ollut timantti vaan zirkonia. Sormus oli kallis, mutta sormuksessani ei todellakaan ollut timanttia. 

Tämä on omituinen tilanne, koska en ole ikinä ollut nainen, joka omistaa kalliita tavaroita. Minusta tuntui kiusalliselta aina, kun joku mainitsi sormuksesta. "

(kuva: Shutterstock)

Nyt nainen pohtii sitä, pitäisikö hänen kertoa miehelleen, että hän tietää sormuksen olevan väärennetty. 

"En tiedä, tietääkö mieheni edes että kyseessä ei ole timantti." 

Ihmiset ovat olleet hyvin ymmärtäviä naista kohtaan. Iso osa lohduttaa naista sillä, että jos hän itse on tyytyväinen sormukseen, ei asiasta ole mitään syytä kertoa. 

"Jos kihlasormuksessasi ei ole timanttia, se ei tee siitä epäaitoa. Se on silti kihlasormus." 

Lue myös: Nyt suositaan värillisiä kiviä ja ruusukultaa - katso tulevan vuoden upeimmat sormustrendit

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat