Kuva: Shutterstock

Kenen kanssa sovit seksuaalisesti parhaiten yhteen? Horoskooppimerkki kertoo

03.04.2018 17:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Toiset sopivat paremmin yhteen makuuhuoneen puolella, kuin toiset.

Horoskooppimerkki kertoo aina jotain ihmisen luonteesta. Tämän vuoksi se voidaan liittää myös moneen muuhun asiaan elämässä, kuten myös seksiin.

Onkin selvää, että ihmiset sopivat toisten kanssa seksuaalisesti paremmin yhteen kuin toisten. Mutta mitkä ovat ne tähtimerkit, joiden kannattaisi joskus edes harrastaa seksiä keskenään?

Sen pääset katsomaan alta.

Oinas ja vaaka

Oinas nauttii siitä, että hän saa olla johdossa ja viedä asioita eteenpäin. Vaaka sen sijaan on huomattavasti huomaavaisempaa sorttia. Ehkä juuri siksi tämä kaksikko on oiva pari sängyssä, sillä uteliaisuus toisia kohtaan vetää näitä kahta vahvasti puoleensa. He täydentävät todella hyvin toisiaan ja siksi heidän seksielämänsä on loistavaa.

Kaksonen ja jousimies

Kaksonen ja jousimies ovat molemmat innokkaita seikkailijoita, joten he ovat todella hyvä pari sängyssä. He kokeilevat mielellään kaikkea uutta ja tämän parin makuuhuoneesta voikin löytää lähes mitä tahansa. Tämä pari on nimittäin se, joka kokeilee myös ne hulluimmat ideat ja nauttii siitä suuresti.

Härkä ja skorpioni

Sekä härkä että skorpioni ovat molemmat todella fyysisiä tähtimerkkejä, jotka nauttivat näkemästään ja tuntemastaan. Yhdessä he ovatkin oiva pari, joka viihtyy kaikista parhaiten makuuhuoneessa. Heidän keskinäiset kohtaamisensa ovat todella kuumaa kamaa ja niissä intohimoa ei säästellä.

Rapu ja kauris

Sanonnan mukaan vastakohdat täydentävät toisiaan ja se pitää todellakin paikkaansa tämän kaksikon kohdalla. Rapu on mielikuvituksellinen, henkinen ja hyvin tunteita. Kauris sen sijaan on kovempi ja kunnianhimoisempi persoona. Juuri nämä erilaiset piirteet tekevät heistä todella osuvan parin seksipuuhissa ja he ovatkin valmiita kokeilemaan vaikka millaisia juttuja yhdessä.

Leijona ja vesimies

Leijona haluaa aina käsiinsä sen parhaan, mikä saattaa johtaa monenlaisiin ongelmiin parisuhteissa. Vesimies on kuitenkin tyyppi, jota leijona kunnioittaa suuresti. Juuri tämä vetää näitä kahta puoleensa magneetin lailla. Heidän seksinsä on sekoitus hellyyttä ja fyysisyyttä.

Neitsyt ja kalat

Neitsyt ja kalat on todellisuudessa hyvin outo pari, mutta silti he sopivat yhteen todella hyvin. Neitsyt on tapoihin helposti juurtuva loogikko, kun taas on pienoinen haaveilija. Yhdessä nämä pehmentävät toistensa pahimmat piirteet ja lopputulos, se on upea. Heidän seksielämänsä on villiä ja kokeilunhaluista.

Lue myös: Millainen tyyppi on sielunkumppanisi? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: Horoskooppimerkit, joilla kestää pisimpään toipua erosta - onko omasi listalla?

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat