Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, joilla kestää pisimpään toipua erosta - onko omasi listalla?

22.03.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Härällä kestää usein kaikkein kauimmin päästä yli erosta.

Eroista toipuminen on hyvin yksilöllistä. Horoskooppimerkkien ominaispiirteisiin nojaten voi kuitenkin esittää muutamia yleistyksiä siitä, kenellä toipuminen kestää kauan ja kenellä vähemmän aikaa. Elite Daily on listannut viisi horoskooppimerkkiä, joilla erosta yli pääsemisessä menee kaikkein pisimpään.

Härkä

Härällä kestää kaikkein kauimmin erosta toipumisessa. Härkä suhtautuu kaikkeen elämässään hyvin voimakkaalla sitoumuksella ja odottaa rakkaudellisen ihmissuhteen kestävän ikuisesti. Jos näin ei olekaan, härkä joutuu menemään melkoisen tunnemylläkän läpi selvitäkseen taas jaloilleen. Härkä kyllä kykenee uuteen rakkauteen, mutta se ei ole helppoa.

Rapu

Rapu pelkää hylkäämistä enemmän kuin mitään, joten ero on hänelle todella painajaismainen tilanne. Ravulla on kaikkein suurin vaara luisua masentuneisuuteen eron jälkeen.

Skorpioni

Päättäväinen skorpioni on täysillä mukana parisuhteessa ja skorpionille tuottaa suuria vaikeuksia luopua kun sen aika on. Eron jälkeen skorpionilla onkin tapana jäädä ex-kumppaninsa elämään tavalla tai toisella. Jos hänestä haluaa täysin eroon, on kaikki kontaktit häneen katkaistava juurta jaksain.

Kauris

Kauriit tekevät paljon työtä parisuhteen eteen. Kun ero tulee, kauriilla on tapana syyttää itseään ja kokea epäonnistuneensa. Jotta hän voi todella mennä eteenpäin, hänen on tajuttava, että jotkin asiat eivät vain ole tarkoitettuja eikä hän itse ole välttämättä tehnyt mitään väärää.

Kalat

Kaloilla on paljon rakkautta jaettavanaan, ja he todella antavat kaiken rakkautensa suhteessa. Eron jälkeen heidän rakkautensa saattaa jatkua vielä pitkään, vaikka tunteet eivät enää saisi vastakaikua. Voi kestää jopa vuosia ennen kuin kalojen rakkaus kuivuu. Kalat toipuvatkin erosta vasta, kun he löytävät uuden kohteen rakkaudelleen.

Lue myös: Neitsyt kostaa, kaksonen löytää heti uuden: Katso, mitä horoskooppisi kertoo tyylistäsi erota 

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat