Kuva: Youtube

Harry Potter -elokuvien tähdet palaavat rooleihinsa uudessa pelissä - julkaistaan tässä kuussa

06.04.2018 18:15 - Iiro Myllymäki

Rooliinsa palaa muun muassa Dumbledorea esittänyt Michael Gambon.

Harry Potter -faneille on luvassa iloisia uutisia, sillä tässä kuussa julkaistaan uusi Harry Potter -mobiilipeli. Nyt tästä Hogwarts Mystery -pelistä on tullut lisätietoja, jotka saavat etenkin Potter-elokuvien ystävät iloisiksi.

Muutamat Harry Potter -elokuvissa näytelleet palaavat tuttuihin rooleihinsa tulevan pelin äänirooleissa. Paluun tekevät muun muassa Albus Dumbledorea näytellyt Michael Gambon ja Minerva McGarmiwaa näytellyt Maggie Smith.

Hogwarts Mystery -peli käynnistyy siitä, kun pelaajat vastaanottavat 25.4. kutsukirjeen Tylypahka-kouluun. Uuden pelin luvataan tuovan pelaajille ensimmäistä kertaa tunteen siitä, että he todella osallistuvat Tylypahkan opetukseen.

- Ottamalla nämä ikoniset ja äärimmäisen lahjakkaat näyttelijät mukaan peliin pääsemme askeleen lähemmäs sitä, että voimme antaa faneille todellisen Tylypahka-kokemuksen, kertoo pelin julkaisevan Jam City -firman toimitusjohtaja Chris DeWolfe.

Pelin on kerrottu sijoittuvan aikaan ennen kuin Harry Potter ystävineen meni Tylypahkaan opiskelemaan. Muut elokuvista tutut peliin palaavat näyttelijät ovat Warwick Davis (Filius Lipetit), Sally Mortemore (Irma Prilli), Gemma Jones (Matami Poppy Pomfrey) ja Zoe Wanamaker (Matami Huiski).

Lue myös: Harry Potter -näyttelijä haukkui fanin pystyyn Instagramissa - "Senkin vajakki"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat