Kuva: Instagram

Suomalainen Sara taitaa seksikkäät Instagram-poseeraukset, mutta haluaa rikkoa someilluusion

25.04.2018 15:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Pyöreä peppu, kapea vyötärö ja viettelevä ilme ovat läsnä monessa somekuvassa. Suomalainen Sara Puhto haluaa tuoda esiin luonnollisuuden.

Sara Puhto, 21, on suomalainen sometähti, jonka Instagram-tilillä on liki 300 000 seuraajaa. Suosion syy lienee nuoren naisen kantaa ottavissa kuvissa, joissa hän esittelee vastapainoa vallitsevalle trendille. Saggysara-nimeä käyttävä Puhto tietää tarkalleen, mitä Instagramin "täydellisten" bikinikuvien takana on. Hän osaa asetella vartalonsa juuri sellaiseen asentoon, jossa se näyttää mahdollisimman kurvikkaalta ja hoikalta samaan aikaan. Siltikään nainen ei halua tyytyä näyttämään vain sitä puolta itsestään. Ihastuttavissa kuvissaan Puhto seisoo huonossa ryhdissä, virnuilee iloisesti tai näyttää, että naisellakin saa olla kainalokarvat.

Naisen kuvat ovat ylittäneet uutiskynnyksen myös maailmalla. Myös kuvateksteissä Puhto  ottaa kantaa vahvasti kehopositiivisuuden puolesta.

"Instagram ei ole todellisuutta. Sosiaalinen media voi aiheuttaa meissä epävarmuutta itsestämme. Mutta sosiaalinen media ei ole realistinen versio meistä. Kuvat ovat vain pari sekuntia jonkun elämästä."

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Kuvat, joihin moni parisuhteessa elävä voi samaistua - miten on, näyttääkö tutulta?

Kilpailut

Uusimmat