Kuva: Shutterstock

Nainen otti salaa kuvan komeasta metromatkustajasta - tilanne eskaloitui yllättävään suuntaan

26.04.2018 19:45 - Iiro Myllymäki

Netissä naureskellaan tarinan yllättäville käänteille.

Joskus julkisessa liikennevälineessä näkee niin hyvännäköisen matkustajan, että on hyvin hankala pitää silmiään erossa hänestä. Näin kävi New Yorkissa asuvalle Loiba Marialle, joka istui taannoin metromatkallaan erityisen komeaa miestä vastapäätä. Nainen on kertonut Buzzfeedille, että mies näytti jotenkin tutulta, mutta hän ei saanut päähänsä, kuka mies oli. Niinpä Maria päätti ottaa salaa miehestä kuvan, jotta voisi selvittää tämän henkilöllisyyttä vielä myöhemmin.

Samana viikonloppuna Maria sattui näkemään Facebookia selatessaan kuvan tästä kyseisestä komistuksesta. Kyseessä oli Huippumalli haussa -ohjelman 22. kauden voittanut Nyle DiMarco. Maria päätti vielä varmistaa, että metromatkustaja oli varmasti ollut hän. Näin ollen Maria lähetti miehen viralliselle Facebook-sivulle miehestä salaa metrossa ottamansa kuvan.

”Jos tämä olet sinä tässä kuvassa, olet hyvin komea luonnossa!” nainen kirjoitti.

Mies vastasi tähän, ja yllättävällä tavalla vastasikin.

”Tiesin kyllä, että otit minusta kuvia. Kiitoksia, rakas!” DiMarco kirjoitti ja seuraavassa viestissä mies puolestaan jakoi naisesta salaa ottamansa kuvan.

DiMarco on huvittuneena jakanut viestinvaihdosta kuvakaappauksen Twitter-tilillään, missä se on saanut valtavan suosion. Voit katsoa twiitin alta.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Länsimetron matkustajat hämmentyivät: Huippumalli haussa -kisaaja toi ponin metroon!

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat