Toimittaja löi mikrofonilla urheilufania suorassa lähetyksessä - puolustaa nyt tekoaan

04.05.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Meksikolainen urheilutoimittaja ei katsonut seksuaalista ahdistelua läpi sormien.

Urheilutoimittaja, Maria Fernanda Mora, oli kertomassa tunnelmia Meksikossa jalkapallo-ottelun jälkimainingeista. Mora haastatteli urheilufaneja, mutta raportti sai ikävän käänteen, kun juhlatuulella olleista miehistä yksi kouraisi Moraa. 

Nainen ei tätä sopimatonta elettä painanut villaisella vaan nasautti kunnolla mikrofonilla takanaan seisonutta miestä rintaan. Reportteri myös töni fanit kauemmas. Hämmästyttävä video on levinnyt maailmalla, joten Mora on nyt kommentoinut tapausta. 

Nainen näytti videolla ilmiselvästi hämmentyneeltä ja ahdistuneelta tapahtuneesta. Hän selitti asiaa Instagramissa. Mora kertoo, että hän ei kadu millään tavalla reaktiotaan, koska iso osa naisia joutuu kokemaan seksuaalista häirintää ja kourimista elämänsä aikana.

"Se, mitä tapahtui minulle torstaina, tapahtuu tuhansille naisille joka päivä julkisilla paikoilla. Eri asia oli minun kohdallani se, että tämä tapahtui suorassa televisiolähetyksessä ja päätin puolustaa itseäni. 

Luulin ensin, että kyseessä on vahinko, koska ihmiset olivat todella lähellä. Tämä mies kuitenkin koski takapuoleeni kahdesti, jonka jälkeen päätin puolustaa itseäni." 

Mora kannustaa kaikkia naisia puuttumaan seksuaaliseen ahdisteluun.

Lue myös: Mariah Careyn entinen paras ystävä syyttää naista ahdistelusta - keimaili alasti naisen edessä

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat