Kuva: Shutterstock

Kuistille ilmestyi päivittäin kukkia - romanttisen eleen takaa paljastui yllättävä syyllinen

10.05.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Juuri uuteen asuntoon muuttanut nainen sai elämänsä yllätyksen.

Brittiläinen, Rosie, muutti vähän aikaa sitten uuteen asuntoon. Hänen taloonsa kuuluu terassi ja mukava piha, mutta vähän ajan päästä muutosta, hänen terassinsa ovelle alkoi ilmestymään punaisia kukkia. 

Ensin nainen luuli, että tuuli oli puhaltanut kukkia hänen terassilleen, mutta kukkien määrä vain lisääntyi. Ne olivat aina hänen terassillaan. Hän ihmetteli asiaa toiselle naapurilleen, joka kertoi nähneensä kissan suussa yhden kukkasen. 

Kissa oli nimeltään Willow, ja se asui lähellä, mutta lähti aina tervehtimään muita naapureita. Se oli käynyt Rosienkin luona. Eräänä päivänä Rosie näki Willown tulevan taas kohti hänen terassiaan. Naisen hämmennys oli suuri, kun hän näki kissan suussa ison ja pinkin kukan. Kissa laski kukan terassille, jonka jälkeen se maukui vaativasti, päästäkseen sisälle. 

Rosie ehti napata kameran, jolle hän sai tallennettua kissan romanttisen eleen. 

Rosie kertoo Bored Panda -julkaisulle, että hän pitää nykyisin kissalle mukavaa pahvilaatikkoa sekä nameja esillä, jotta hän voi hemmotella Willowta. Kissa edelleen tuo kukkia hänen terassilleen. Nainen epäilee, että tämä käy nyppimässä lahjuksia toisen naapurin puutarhasta. 

Lue myös: Pariskunta ei nuku yhdessä erikoisesta syystä - tilanteen piti olla väliaikainen

Lähde: Bored Panda 

Kilpailut

Uusimmat