Kuva: Shutterstock

Vanhemmat voittivat oikeustaistelun - 30-vuotiaan pojan pitää muuttaa pois kotoa heti

24.05.2018 21:45 - Katariina Auvinen

Vanhemmat haastoivat aikuisen poikansa oikeuteen, koska tämä ei suostunut muuttamaan pois kotoa.

Mitäpä vanhemmat eivät tekisi lastensa eteen, mutta joskus raja tulee kerta kaikkiaan vastaan. Näin käv yhdysvaltalaisilla vanhemmilla, jotka kyllästyivät heidän kotonaan loisivaan 30-vuotiaaseen poikaansa, Michael Rotondoon

Rotondo muutti vanhempiensa luokse uudelleen kahdeksan vuotta sitten, kun mies menetti työpaikkansa. Hänellä ei ollut mikään kiire muuttaa kotoaan pois, koska hän sai vanhemmiltaan useita satoja euroja kuukausirahaa. 

Vanhemmat koettivat vihjata pojalleen ensin hienotunteisesti, että tämä voisi etsiä toisen työpaikan ja muuttaa kotoa pois. Rotondo ei kuitenkaan ottanut asiaa kuuleviin korviinsa, joten hänen äitinsä kirjoitti pojalleen kirjeen. Kirjeessä äiti kertoo, kuinka poika on ollut kotona nyt riittävästi ja he toivovat miehen nyt aikuistuvan ja muuttavan pois. Rotondo ei tehnyt elettäkään asian eteen, joten vanhempien piti ottaa kovemmat keinot käyttöön, he haastoivat pojan oikeuteen. 

Oikeus käsitteli tapauksen tällä viikolla ja päätti, että miehen todellakin täytyy muuttaa pois kotoaan. Michael Rotondo edusti itse itseään oikeussalissa. Hän kertoi, että olisi tarvinnut vähintään puoli vuotta varoaikaa, kunnes hän olisi voinut muuttaa pois. 

Oikeusistunnon jälkeen mies antoi haastattelun medialle. Hän kertoi, että hänen tarkoituksenaan on etsiä työ ja asunto itselleen. Kamerat kuitenkin seurasivat miehen liikkeitä, jonka jälkeen he huomasivat 30-vuotiaan menneen takaisin vanhempien luokse. 

Nähtäväksi jää, milloin mies todella muuttaa pois kotoa. 

Lue myös: Haaveissa yhteinen koti? 4 merkkiä paljastaa, että olette valmiita muuttamaan yhteen

Lähde: US Today 

Kilpailut

Uusimmat