Kuva: Shutterstock

Nainen varoittaa yleisestä meikkimokasta - aiheutti pysyvää vahinkoa silmilleen

01.06.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Theresa Lynch vannottaa ihmisiä putsaamaan silmämeikin pois huolellisesti.

Jos olet joskus nukkunut silmämeikkien kanssa, näiden kuvien näkemisen jälkeen et varmasti tee niin enää uudelleen. Australialainen äiti, Theresa Lynch, 50, hakeutui lääkäriin näköongelmien takia. Hänen silmiinsä sattui, niistä valui nestettä ja hänen näkökykynsä heikentyi. 

Lääkäri löysi Lynchin silmäluomista kovia, mustia ja kivettyneitä patteja. Lääkärin mukaan Lynchin kivuliaat patit olivat aiheutuneet naisen raskaasta silmämeikistä ja siitä, että hän ei ollut joka ilta puhdistanut silmämeikkejään pois. Patit eivät synny hetkessä vaan vuosien saatossa, mutta Lynchin silmäluomien alle niitä oli muodostunut nyt niin paljon, että ne aiheuttivat ongelmia hänelle. 

Joka kerta kun nainen räpytteli silmiään, patit hankasivat silmän pintaa, joka aiheutti ärsytystä. Lääkärin mukaan naisen näkökyky olisi ollut vaarassa, jos tämä ei olisi hakeutunut heti lääkäriin. 

Lynchin silmäluomien alle kertyneet kalkkipatit poistettiin yli tunnin kestäneessä leikkauksessa. 

- Iso osa naisista ei ymmärrä poistaa ripsiväriään kunnolla. Värijäämät voivat kertyä silmäluomien alle ja aiheuttaa tällaisen tilantee, Lynchiä hoitanut lääkäri kertoi Mirror-julkaisulle. 

Theresa Lynch oli järkyttynyt siitä, minkälaista tuhoa hän aiheutti itselleen olemalla laiska meikin poistamisen kanssa. 

- Aiheutin pysyviä vaurioita silmäluomiini ja sarveiskalvooni. En ikinä tule palaamaan ennalleni, Lynch harmitteli. 

Katso kuvia Theresa Lynchin silmistä täältä. Varoitus, kuvat eivät mahdollisesti sovellu herkille! 

Lue myös: Netti sekosi kanin peppuun kiinnitetyistä tekosilmistä - näky on hämmentävä

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat