Kuva: Shutterstock

Mies järkyttyi avattuaan ulko-ovensa - etsintäkuulutus leviää netissä

12.06.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Antonio Silva kertoi kuistinsa kadonneen yön aikana.

Detroitissa asuva Antonio Silva jakoi Facebookissa kiukkuisen viestin, kun hän oli järkyttynyt näystä, joka kohtasi häntä ulko-ovelta. Silva kertoi, että joku oli yön aikana varastanut hänen asuntonsa kuistin ja portaat. Ikäväkseen aamutuimaan ulos mennyt Silva oli pudonnut melkoisen matkan. 

Kyseessä ei ollut puinen rakennelma vaan muurattu kuisti, joka on vaatinut varastajaltaan melkoista kärsivällisyyttä. Silva kertoo UNILAD-julkaisulle, että hänellä on epäilyksensä siitä, kuka kuistin on voinut käydä varastamassa. 

- Pidin tupaantuliaiset uudessa kämpässäni, mutta en kutsunut entistä tyttöystävääni niihin. Voisin kuvitella, että hän on suuttunut ja varastanut kuistini, Silva pohtii. 

Ikävästä tilanteesta huolimatta mies kertoi saaneensa itse asiasta kunnon naurut. 

- Kun makasin mudassa siinä kohdin, jossa kuistin olisi pitänyt olla, sain oikein kunnon naurut. Mietin, voiko tämä olla edes todellista? Tuossa oli ennen kuisti, mutta ei ole enää, hän sanoo. 

Silva ei onneksi loukkaantunut pudotessaan tyhjän päälle ulko-ovestaan, mutta muutamaa mustelmaa hän joutuu parantelemaan.Valitettavasti hän ei ole vielä löytänyt kallisarvoista kuistiaan, mutta toivoo sen vielä ilmaantuvan. 

Lue myös: Nainen jätti puhelimensa lentokoneeseen - järkyttyi parin päivän päästä

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat