Kuva: Instagram

Vaihtoehto kauneusleikkauksille: Naiset muokkaavat itseään tekonenien avulla - katso video

22.06.2018 19:15 - Rea Tallgren

Näiden naisten meikinpoistorutiineihin kuluu tavallista enemmän aikaa, pitäähän heidän poistaa kasvoistaan muun muassa tekonenät.

Tuoreella kokoelmavideolla nähdään naisia, jotka poistavat meikkinsä. Meikin lisäksi nämä naiset ovat kuitenkin vieneet ulkonäkönsä muuntelun maskeerauksen avulla astetta pidemmälle, ja videolla nähdäänkin miten he poistavat esimerkiksi itsemuotoilemiaan neniä kasvoistaan. 

Esimerkiksi Etelä-Koreassa kauneusleikkaukset ovat todella yleisiä ja viime vuosina Etelä-Korea onkin ollut maailman kauneusleikkauskeskus. Aasialaisia piirteitä muokataan rajulla kädellä länsimaisemmiksi tai muuten vaan viehättävämpinä pidetyiksi. Esimerkiksi silmäluomien kohotuksia tehdään ahkerasti ja lisäksi jopa todella rankkoina pidetyt leukalinjan hiomiset tai uudelleenmuokkaamiset ovat suosittuja.

Videolla ei selitetä, miksi videon naiset ovat muokanneet kasvojaan niin rankalla kädellä, mutta varmaa on se, että kasvojen muokkaus maskeerauksen keinoin on turvallisempaa kuin kasvojen antaminen kirurgin käsittelyyn. Toinen varma asia on, että näiden naisten ihonpuhdistus- ja meikinpoistorutiineihin saa kulumaan kunnolla aikaa. 

Katso video alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Nainen varoittaa yleisestä meikkimokasta - aiheutti pysyvää vahinkoa silmilleen

Lähteet: Koreaboo ja Business Insider

Kilpailut

Uusimmat