Plusmalli poseerasi bikineissä keskellä Times Squarea - sai odottamattomia reaktioita ja suuttui

04.07.2018 21:15 - Iiro Myllymäki

Anna O'Brien ei odottanut, että saisi niin monia seksualisoivia kommentteja tuntemattomilta.

Anna O’Brien on yhdysvaltalainen lifestyle-bloggari, joka levittää kehopositiivisuuden sanomaa. Pluskoon nainen on noussut aiemminkin otsikoihin, viimeksi tämän vuoden huhtikuussa poseerattuaan bikineissä Las Vegasissa hotellissa. Tuolloin turvamiehet kehottivat naista pukemaan päälleen ja lopulta häätivät naisen pois hotellin tiloista. O’Brien ei kuitenkaan suostu piilottelemaan, vaan haluaa ylipainoisille naisille näkyvyyttä ja haluaa tuoda heidän äänensä kuuluviin. Tästä syystä nainen on nyt poseerannut New Yorkissa erittäin vilkkaalla Times Squarella.

O’Brien on kirjoittanut kokemuksestaan Cosmopolitanille. Nainen rohkaistui poseeraamaan kameralle bikineissä keskellä New Yorkin ruuhkia, mutta tempauksen herättämät reaktiot yllättivät naisen.

”Olin varautunut siihen, että minua osoitellaan, häpäistään ja kutsutaan läskiksi. En odottanut, että minut fetisoitaisiin”, O’Brien kirjoittaa.

Pian kuvausten alkamisen jälkeen paikalle alkoi kerääntyä väkeä. Nainen kuuli epäasiallisia kommentteja sekä ohikulkevilta miehiltä että niiltä, jotka jäivät tuijottamaan ja jopa kuvaamaan häntä. Häntä pyydettiin muun muassa twerkkaamaan, ja eräs mies sanoi haluavansa nuolla hänen varpaitaan. Eräs väkijoukossa ollut mies yritti oikeuttaa antamaansa seksuaalista huomiota O’Brienille.

Haluan vain osoittaa rakkauttani isolle, kauniille naiselle. Haluan sinun tietävän, että miehet haluavat sinua. Tykkäämme kaltaisistanne isopeppuisista naisista. Näytä nyt itseäsi faneillesi, beibi”, O’Brien kirjoittaa erään miehen huudelleen.

Nainen pyysi miestä lopettamaan, mutta mies ei totellut. Hän vielä totesi, että pluskoon naiset ”eivät tiedä, että he ovat pantavia”. O’Brien vihastui kommenteista.

”Antakaapa kun selvennän yhden asian. Pluskokoisen naisen arvo, tai kenenkään naisen arvo, ei riipu siitä, haluaako joku harrastaa seksiä hänen kanssaan vai ei. Sinua ei ole luotu sen takia, että antaisit nautintoa jollekulle toiselle. Sinut on luotu, jotta muutat maailmaa”, nainen kirjoittaa.

Anna O’Brien ihmettelee, miten eri lailla erikokoisia vähäpukeisia naisia kohdellaan julkisessa tilassa. Poseeratessaan Times Squarella nainen näki, että sivummalla kaksi pelkkiin alushousuihin ja vartalomaaliin pukeutunutta hoikkaa naista poseerasi turistien kanssa kuvissa. Nainen ei huomannut, että heille oltaisiin huudeltu seksualisoivia ja ehdottelevia puheita. Hän tunsi olonsa nöyryytetyksi, sillä hän koki olevansa varsinkin häntä kuvanneelle miehelle pelkkä seksuaalisia mielihaluja herättävä vartalo, ei oikea ihminen. Yksi kommentti sai kuitenkin koko tilanteen tuntumaan sittenkin arvokkaalta.

”Juuri kun olin jo luovuttamassa, näin sivusilmällä pienen tytön, joka katsoi minua. Heilutin hänelle, ja hän heilutti takaisin hymyillen. ’Olet nätti’, hän kuiskasi. Tuolla hetkellä tajusin, että kaikki oli ollut sen arvoista. Minut oli nähty”, O’Brien kirjoittaa.

Lue myös: Plusmalli, Anna, sai raivoisaa palautetta mainostaessaan urheiluvaatteita

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat