Plusmalli, Anna, sai raivoisaa palautetta mainostaessaan urheiluvaatteita

30.11.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Jopa urheilumerkki joutui puuttumaan palautteisiin.

Plusmallina työskentelevä Anna O´Brien oli enemmän kuin innoissaan, kun hänelle tarjoutui mahdollisuus mainostaa urheiluvaatteita. Vaatteet oli suunniteltu juuri isokokoisille naisille, jotta heilläkin olisi mahdollisuus nauttia urheilusta. Anna kertoi, että hänellä on ollut vaikeuksia löytää omaa kokoaan vastaavia urheiluvaatteita, joten hän oli ilomielin mukana poseeraamassa. 

Vaikka plusmalli on saanut ennenkin palautetta ulkomuodostaan, häntä hämmästytti kuinka raivoissaan ihmiset olivat juuri urheiluvaatekuvista. Hän sai tuhansia kannustavia kommentteja, mutta sekaan mahtui myös niitä, jotka olivat pöyristyneitä siitä, että terveellisiä elämäntapoja mainostava kasvo on niin kookas, uutisoi Bored Panda -sivusto. 

Jopa urheiluvaatemerkki puuttui sivuillaan julkaistuihin kommentteihin. Merkki vastasi, että jokaisella on oikeus nauttia urheiluvaatteista. Sen ei pitäisi mitenkään olla sidoksissa siihen, minkä kokoinen niiden kantaja oikein on. 

O´Brien jakoi omalla Instagram-tilillään myös kuvia, joissa hän poseeraa urheiluvaatteissa. 

"Tämä ei ole minusta kaikista imartelevin kuva, mutta halusin silti jakaa sen kanssanne. Halusin jakaa sen, koska uskon siitä välittyvän ilon ja innon välittyvän myös teille."

Lue myös: Upea plus-malli on kuin ilmetty Megan Fox! Katso kuvat kaunottaresta

Lähde: Bored Panda 

Uusimmat