Nettikansa meni sekaisin erikoisesta uimapatjasta - "Omg tarvitsen tämän"

06.07.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Kelluva arkku on monien mieleen, mutta ainakaan vielä tuotetta ei voi ostaa.

Kaikkein edistyneimmät kesänviettäjät eivät tyydy tavalliseen uimapatjaan vesileikeissään. Uimapatjoja on myynnissä muun muassa yksisarvisen ja banaanitertun muodossa, mutta yksi uimapatja pesee nämä kaikki aivan kuusi-nolla. Saammeko esitellä: uimapatja-arkku!

Muun muassa Cosmopolitan uutisoi kanadalaisen suunnittelijan Andrew Greenbaumin ja hänen ystävänsä Ian Feltonin kehittelemästä pinkistä uimapatja-arkusta, josta Greenbaum on julkaissut kuvan Instagram-tilillään. Greenbaumin mukaan idea tuotteeseen syntyi jo liki kolme vuotta sitten, joten projekti patjan valmistamiseksi on ollut pitkä. Nyt miehet ovat saaneet valmistettua yhden näytekappaleen, mutta ainakaan vielä uimapatja-arkku ei ole massatuotannossa.

”Meiltä puuttuu noin 13 000 euroa, jotta voisimme myydä tätä teille kaikille. Kertokaa, olisiko Kickstarter-sivun perustaminen hyvä idea tai jos jollakulla olisi rikas isä, joka haluaisi investoida tähän”, mies kirjoittaa Instagramissa.

Voit katsoa Instagram-päivityksen alta tai tästä linkistä.

Nettikansa on suorastaan rakastunut arkkuun, jossa voisi kellua huolet pois ja hetkeksi piiloutua pahalta maailmalta. Suunnittelijan Instagram-päivityksen kommenteissa monet ovat ilmaisseet halukkuutensa saada uimapatja tuotantoon, ja monet ovat joukkorahoituskampanjan kannalla.

”Minulla ei ole uimapatjaa, ja tämä olisi ehdottomasti ensimmäinen, jonka hankkisin”, on yksi kommentoinut.

”Tarvitsen tämän mustana”, on toinen kommentoinut.

”Jos ette ala myydä tätä, tarvitsen oikean arkun, koska – yhtään dramatisoimatta – kuolen siinä tapauksessa”, on yksi sanaillut.

"Omg tarvitsen tämän", on myös kirjoitettu.

Arkun nettisuosiosta kertoo sekin, että se on löytänyt jo tiensä nettimeemeihin. Twitterissä seuraava meemi on kerännyt jo huimat yli 250 000 tykkäystä.

”Kun on kesä, mutta sinulla on masennus”, kuuluu meemin teksti.

Lue myös: Kuva uimapatjasta naurattaa netissä - kuin jättimäinen terveysside

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat