Kuva: Shutterstock

Parturi pilaili brutaalisti pikkupojan kustannuksella - videolla 10 miljoonaa katselukertaa

30.07.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Parturin verinen pila meni täydestä.

Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa, sanotaan. Sanonta pätee hyvin erääseen parturiin ja hänen nuoreen asiakkaaseensa, minkä netissä leviävä video osoittaa.

Vito-niminen poika oli jekuttanut parturiaan Jude Sannicandroa laittamalla feikkitorakan tämän tiskille. Parturi sai tästä kunnon säikähdyksen ja päätti kostaa. Miehen pila vaati tekoverta, lateksisen tekokorvan ja näyttelijäntaitoja. Kun mies ajeli Viton hiuksia koneella, hän uskotteli osuneensa tämän korvaan.

- Vuodanko verta? poika kysyi parturiltaan.

- Ehkä hieman, parturi vastasi samalla kun peitti pojan korvan papereilla.

Pian tämän jälkeen tekoveri alkoi vuotaa ja säikähtänyt poika sulki silmänsä. Vähän ajan kuluttua mies alkoi puhua ambulanssin kutsumisesta. Sitten parturi pudotti tekokorvan lattialle, ja poika luonnollisesti säikähti oikein kunnolla.

- Voimme varmaan vain liimata sen takaisin, parturi yritti vakuutella pojalle.

Poika kutsui mukana parturissa olleen äitinsä paikalle. Äiti oli tietoinen pilasta alusta alkaen ja oli antanut pilalle suostumuksensa. Myös äiti näytteli hetken aikaa järkyttynyttä parturin mukana, mutta pian kaksikko paljasti pilan.

Voit katsoa videon verisestä jekutuksesta alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

LADbible-sivusto jakoi videon Facebook-tilillään, ja se on lähtenyt leviämään vauhdilla netissä. Jutun kirjoitushetkellä video on kerännyt jo liki 10 miljoonaa katselukertaa, ja sitä on jaettu yli 150 000 kertaa. Videon kommenteissa monet ovat ihmetelleet, miten poika suhtautui korvansa ”irtoamiseen” verrattain rauhallisesti ja lopulta pystyi itsekin naureskelemaan onnistuneelle pilalle.

Lue myös: Parturi leikkasi pojan hiukset lattialla maaten - syy liikuttaa

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat