Kuva: Shutterstock

Nainen väittää liittyneensä kymppikerhoon kummituksen kanssa - haluaa seuraavaksi lapsen

21.08.2018 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aamutelevisio-ohjelmassa vieraillut nainen kertoi, että uskoo kummitusraskauksiin.

Ison-Britannian aamu-tv-ohjelma This Morning hämmästytti katsojiaan maanantaina, kun ohjelmassa vieraili Amethyst Realm -niminen nainen, joka väittää seurustelleensa kummituksen kanssa puoli vuotta. Nainen kertoi tulevaisuudenhaaveistaan kummituspoikaystävänsä kanssa, ja paljasti haluavansa mennä naimisiin ja saada lapsia.

Nainen kertoi, että ensimmäistä kertaa hän kohtasi kummituksen Australiassa ollessaan kävelyllä. Kummitukseen rakastuminen yllätti hengellisenä valmentajana työskentelevän naisen. Nainen kertoo, että hän ei näe kummitusta mutta tuntee sen hyvin syvästi.

Realmin piti lähteä Australiasta, ja hän oli surullinen, koska samalla hän jättäisi kummituksen taakseen. Toisin kuitenkin kävi, sillä nainen sanoo törmänneensä samaiseen henkeen lentokoneessa. Lennon aikana naisen ja kummituksen suhde syveni, sillä he menivät naisen kertoman mukaan harrastamaan seksiä lentokoneen vessaan.

- Liityin kymppikerhoon, nainen kertoi.

Naisen tavoitteena on edetä suhteessaan siihen vaiheeseen, että hän menee kummituksen kanssa naimisiin ja saa sen kanssa lapsen.

- Uskon, että kummitusraskaus on todellinen raskauden tila, mutta sisälläsi kasvaa kummitus eikä ihmislapsi.

Realm sanoi, että ei tiedä, pystyisikö hän synnyttämään fyysisen lapsen tultuaan raskaaksi kummituksen kanssa harrastetusta seksistä.

Realm vakuutti haastattelussa, että suhde on todellinen eikä kyse ole unesta tai fantasiasta. Hän kuitenkin tiedostaa, että ihmisten on vaikea uskoa hänen kertomuksiaan, mutta hän ei tästä välitä. Nainen ei kuitenkaan usko olevansa yksin kokemustensa kanssa. Australiassa ollessaan hän tapasi ryhmän ihmisiä, joilla on ollut samankaltaisia kokemuksia.

Voit katsoa naisen koko haastattelun alta.

Lue myös: Nainen löysi puhelimestaan karmean kuvan itsestään - epäilee kummituksen ottaneen otoksen

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat