Kuva: Shutterstock

Bloggaajan jakama kuva ykkösluokasta sai aikaan myrskyn - ymmärrätkö miksi?

20.09.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Matkustusblogia pitävä Harimao Lee on saanut varsinaisen ryöpytyksen niskaansa.

Lentokoneen ykkösluokka huokuu luksusta, jossa ateriat tuodaan aidoilla posliiniastioilla ja kuohuva virtaa. Matkustusblogia pitävä hongkongilainen Harimao Lee jakaa auliisti upeita matkustuskuviaan myös Instagramissa. Eräs kuva on kuitenkin pöyristyttänyt ihmiset pahemman kerran. 

Lee jakoi kuvan, jossa hän istuu mukavasti lentokoneen ykkösluokassa, hän on kääriytynyt peittoon. Kädessään naisella on kuohuvaa, mutta ihmisten huomio on kiinnittynyt peiton päällä olevaan asiaan. Naisen peiton päällä on koristevalot, jotka on ripoteltu peitolle. Moni on ihmetellyt, onko kenties valot tarjottu lentoyhtiön puolesta vai olisiko Lee itse kuljettanut valot lennolle. 

Olipa asia kuinka tahansa, ihmiset eivät voi käsittää asiaa Twitterissä

"Mitä ihmettä tässä kuvassa tapahtuu? En ymmärrä ihmisiä, jotka pakkaavat koristevalot lennolle. Eihän tuossa ole mitään järkeä, kyse on vain pinnallisuudesta." 

"Miten ihmeessä hän on kuljetettua valot lentokoneeseen? Eikö lentokoneen henkilökunta tai turvallisuushenkilökunta pysäyttänyt häntä. Voisi kuvitella, että valot tuovat todella ison paloturvallisuusriskin." 

"Hän on mennyt todella pitkälle tykkäysten suhteen." 

Mitä ilmeisimmin Lee kuljettaa koristevaloja itse mukanaan, koska Instagramissa on useampia kuvia, joissa hän käyttää valoja tuomaan kuvaan tunnelmaan. 

Jos kuva ei näy katso se täältä

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat