Suomalaisen Kaisan Instagram-päivitys leviää suurimmissa brittimedioissa - syy on surullinen

29.09.2018 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Plusmalli Kaisa Henriikka kohtasi syrjintää suunnitellessaan syntymäpäiväjuhliaan Lontoossa.

Suomalainen pluskoon malli Kaisa Henriikka on päässyt otsikoihin monissa merkittävissä brittimedioissa. Syynä tähän on naisen Instagram-tarinoissaan julkaisema päivitys, joka on surullinen esimerkki ylipainoisten kohtaamasta syrjinnästä.

Kaisa jakoi sosiaalisessa mediassa ruutukaappauksen viestinvaihdosta, jota hän kävi Lontoossa toimivan klubipromoottorin kanssa. Lontoossa asuva Kaisa oli suunnittelemassa syntymäpäiväjuhliaan, kun hän kohtasi yllättävän esteen suunnitelmissaan. Klubipromoottori kirjoitti Kaisalle, että häntä ei välttämättä päästetä yökerhoihin sisään, jos hän tuo mukanaan enemmän kuin kolme pluskoon mallia.

"Todellako? Eli haluatte vain laihoja ihmisiä klubeillenne?" asiasta järkyttynyt Kaisa vastasi.

"Tämä ei ole meidän kantamme. Kerron vain sen, mitä meille sanottiin. Emme halua lähettää teitä baariin, jonne ette pääse välttämättä sisään. Meitä käskettiin kysyä, ovatko kaikki vieraasi plusmalleja", klubipromoottori vastasi.

Kaisa Henriikka jakoi viestinvaihdon Instagramin lisäksi myös Twitterissä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Kaisan päivityksestä ovat uutisoineet muun muassa brittiläiset tiedotusvälineet Metro, Independent, The Sun ja Daily Star. Kaisa on Instagramissa kiitellyt ihmisiä saamastaan tuesta.

"Saan viestejä viiden minuutin välein kaikkialta maailmalta. Saamani tuki pluskoon mallien puolesta taistelemisessa on uskomatonta!" Kaisa on kirjoittanut.

Kaisa Henriikalla on Instagramissa yli 21 000 seuraajaa.

Lue myös: Plusmalli poseerasi bikineissä keskellä Times Squarea - sai odottamattomia reaktioita ja suuttui

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Uusimmat