Kuva: Instagram

Maailman vahvin mies esitteli hurjan muodonmuutoksen tulokset - katso kuva

29.10.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Eddie Hall söi massiiviset yli 12 000 kilokaloria päivässä, pysyäkseen vahvana. Hän kuitenkin päätti tavoitella terveempiä elämäntapoja.

Viime vuonna maailman vahvimman miehen tittelin itselleen kapannut brittiläinen Eddie Hall on julkaissut kuvia huikeasta muodonmuutoksestaan. Ennen mies treenasi kovasti, mutta rakasti epäterveellistä ruokaa, joka väistämättä näkyi Hallin ulkonäössä. 

Nyt Hall on muuttanut elämäntapojaan ja jatkanut treenaamista, jonka johdosta miehen vastanseudulta on lähtenyt valtava määrä rasvaa ja tilalle on tullut sixpack. Mies on jakanut tuloksestaan ennen ja jälkeen -kuvat Instagramissa. 

"Tässä on ero 196 ja 164 kilogramman välillä," mies kirjoitti Instagramiin. 

Mies kertoi alkujaan kyllästyneensä ulkonäköönsä ja haluavansa terveellisemmän elämän. Hallin mukaan hän on luopunut voimailukilpailuista sen vuoksi, ettei hän ole valmis uhraamaan terveyttään kilpailulle, joka vaatii voiman lisäksi runsaasti massaa. 

"Moni on kysellyt, miksi en kilpaile enää Maailman vahvimman miehen -tittelistä. Syy on yksinkertainen, haluan terveellisemmän elämän enkä ole valmis uhraamaan elämääni kilpailulle." 

Katso kuva alta tai täältä

Lue myös: 4 liikkeen treeni, jonka avulla saat vatsarasvan palamaan - ota personal trainerin vinkit talteen

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat