Äidin julkaisema raadollinen kuva synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kerää ylistystä

03.04.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Mell Watts sairastui synnytettyään kolmannen lapsensa.

Mell Watts on neljän lapsen äiti, joka ei peittele vanhemmuuden raadollisiakaan puolia. Hän pitää suosittua The Modern Mumma -blogia, jossa hän kertoo arjestaan ja mietteistään. Watts julkaisi tällä viikolla mustavalkoisen kuvan, jossa hän pitelee yhtä lapsistaan sylissä suihkussa. Watts kertoo, että hänen synnytyksen jälkeinen masennuksensa alkoi kolmannen lapsen syntymän jälkeen. 

"On jännä, että tästä kuvasta ei näy se, kuinka huonosti todella voin tämän kuvan ottamishetkellä. Heräsin joka aamu, kuten nytkin huolehtiakseni kaikista kolmesta lapsestani. Vastasin ihmisille, että voin hyvin, koska en halunnut huolestuttaa heitä. Heillä oli oma elämänsä, kun minä olin hautautumassa omaani. 

Voin niin huonosti. Ahdistukseni oli nostanut päätään, kun sain lapsia. Saatoin istua hiljaa ja tuijottaa yhteen kohtaan. Suuni oli kuiva ja vatsani solmussa. Ihmiset olettivat, että kaikki on todella hyvin, vaikka niin ei todellakaan ollut." 

Watts kertoi, että hän oli todella pohjalla tyttärensä Indien syntymän jälkeen. Suihkusta tuli naisen turvapaikka ja hän mielellään oli sängyssä pimeässä. 

"Pelkäsin viedä lapsiani esikouluun ja olla heidän kanssaan. Nyt kun katson tätä kuvaa, minusta tulee surullinen. Kadotin niin monta tärkeää hetkeä hänen kasvamisestaan. Ymmärrän vihdoin sen, että kannattaa elää täysillä. Jos et tunnista enää itseäsi, ole kiltti ja etsi apua, sitä on tarjolla." 

Naisen julkaisu on saanut paljon kommentteja lähinnä muilta äideiltä, jotka kiittelevät naista tämän rehellisyydestä. 

"On niin tärkeää, että puhut tästä Instagramissa, jossa kaikki on muutenkin siloteltua." 

"Kiitos tästä tekstistä. Tuo olen minä. Minun lapseni on kaksivuotias, olen masentunut, surullinen ja ahdistunut kaikkea samaan aikaan. Erosin juuri lapseni isästä, enkä tiedä mistä aloittaisin. Olen 20 kiloa painavampi nyt, kuin koskaan ennen." 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Pink julkaisi pojastaan kuvan ilman housuja - otos sai ihmiset arvostelemaan naisen vanhemmuutta

Lue myös: Menikö tuoreen äidin vaatimus anopilleen liian pitkälle? "Hänen pitää käydä suihkussa..."

Kilpailut

Uusimmat