Kuva: Shutterstock

Menikö tuoreen äidin vaatimus anopilleen liian pitkälle? "Hänen pitää käydä suihkussa..."

22.03.2019 13:15 - Katariina Auvinen

Vastasyntyneen vanhempi on huolissaan hänen anoppinsa elämäntavoista.

Erään tuoreen äidin vaatimukset ovat herättäneet varmasti monia kysymyksiä muissa vanhemmissa. Asiasta uutisoi Mirror-julkaisu. Äiti on kieltänyt anoppiaan tulemasta lapsensa lähelle, jos tämä on polttanut tupakkaa. 

Naisen mukaan hänen anoppinsa polttaa ja hän ei voi sietää tapaa. Äiti ei halua, että hänen oma lapsensa altistuisi tupakalle millään tavalla, joten hän on tehnyt miehensä vanhemmalle selväksi, että tämän pitäisi käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet aina ennen kuin tämä tulee heille, tai on juuri käynyt tupakalla. 

"Mieheni ja minä olemme tehneet säännön, että joka kerta, kun hän on polttanut tupakkaa, hänen pitää käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteen ennen kuin hän voi pidellä vauvaa." 

Äiti ei toivo anoppinsa kokevan asiaa tavalla, että miniä haluaisi eristää tämän vauvasta. Hän haluaa vain vauvansa olevan turvassa tupakoinnin haitoilta kaikin puolin. Äiti kysyikin neuvoa nettikolumnistilta siihen, miten hänen kannattaisi vetää rajat. 

Kolumnistin mukaan äidin on kerrottava anopilleen toivomuksistaan, mutta naisen kannattaa varautua myös siihen, että anoppi voi kokea tilanteen hyvin rajoittavana. 

"Se voi helposti vaikuttaa lapsesi sekä isovanhemman suhteisiin, jos anoppisi kokee sinun rajoittavan häntä." 

Mitä mieltä olet, meneekö tuore äiti liiallisuuksiin? 

Lue myös: Äiti ja isä jättivät ohjeet lapsenvahdille - huvittava kuva leviää netissä, kumpi on oikeassa?

Lue myös: Tuoreen äidin ele huomioida muut lentomatkustajat jakaa mielipiteitä - nerokasta vai tarpeetonta?

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat