Kuva: Instagram

Coachellassa annettiin pepun vilkkua trendityylissä - myös Evelina rakastunut lookiin

16.04.2019 22:45 - Iiro Myllymäki

Takapuolen paljastavat chapsit ovat nyt kuuminta hottia.

Coachella-musiikkifestareille kokoonnutaan paitsi nauttimaan keikoista, myös esittelemään vaatekaappinsa trendikkäimmät luomukset. Tänä vuonna yksi trendi on noussut ylitse muiden, ja se on takapuolen paljastavat chapsit. Festarit tarjoavat hyvät edellytykset paljastavalle pukeutumiselle, sillä ne järjestetään kuumalla Coachella Valleyn alueella Coloradon aavikolla Kaliforniassa.

Tyyli nähtiin erilaisina variaatioina usean festarikävijän päällä, kun festari polkaistiin käyntiin viime viikonloppuna. Western-tyylistä inspiroituneista chapseista saa varsin rohkeankin alaosan, jos niiden alle ei laita juuri mitään. Rohkeimmat lookin kantajat esittelivätkin käytännössä koko peppunsa muulle festariyleisölle.

View this post on Instagram

DAY 2 🍑 no razor bumps in sight

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Kirjoitimme aiemmin, että myös suomalaisartisti Evelina, 23, on ihastunut tähän trendiin. Nainen on julkaissut Instagram-tilillään kuvan itsestään peppu-chapsit päällään. Voimme uskoa, että jos Evelina menisi Coachellaan, hänet nähtäisiin juuri tämä asu päällään. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Julkkikset saapuivat suosikkifestareille niukkaakin niukemmissa asuissa - katso kuvat

Lähde: Paper

Kilpailut

Uusimmat