Kuva: Shutterstock

Mies tarjosi exänsä kihlasormusta naisystävälleen, netti reagoi voimakkaasti - "Inhottavaa"

20.04.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Nainen ei tiedä, pitäisikö hänen ottaa sormus vastaan vai ei.

Kihloihin menemisen haluaa olevan ainutlaatuinen kokemus, ja monelle kihlasormus on erityisen tärkeässä arvossa. Näin ollen ei liene ihme, että eräs nainen on nyt kääntynyt nettikansan puoleen ja kysynyt neuvoa omassa kimurantissa tilanteessaan.

Tämä nainen kirjoittaa Reddit-sivustolla, että hän on poikaystävänsä kanssa keskustellut kihloihin menemisestä, ja tämän keskustelun yhteydessä mies otti esiin sormusasian. Mies oli aiemmassa pitkässä suhteessaan hankkinut silloista tyttöystäväänsä ajatellen kustomoidun kihlasormuksen. Nyt mies on kysynyt nykyiseltä naisystävältään, kelpuuttaisiko nainen tämän samaisen sormuksen itselleen.

”En ole varma, kuinka arvokas tämä sormus tarkalleen on, mutta miesystäväni kertoo, että hän käytti siihen muutamia tuhansia dollareita”, nainen kirjoittaa.

Sormus oli vieläpä hankittu kaukaa ulkomailta, joten sormuksen hintaan pitää lisätä vielä miehen kulkemat matkat ulkomaille ja takaisin. Mies ei missään kohtaa ehtinyt kosia entistä tyttöystäväänsä tällä sormuksella, sillä pari erosi ennen kosintaa. Nyt mies kokeekin, että vanhalle sormukselle on vihdoin löytynyt käyttötarkoitus.

Nainen kirjoittaa tajuavansa asian käytännöllisen puolen, ja että vanhan sormuksen hyväksyminen olisi parille taloudellisesti kannattavampaa. Ex-kumppanille tarkoitetun sormuksen kantaminen kuitenkin mietityttää häntä.

”En vain sydämessäni pääse yli siitä, että sormus oli tehty jotakuta toista ajatellen. Hän vakuutti, että ex-tyttöystävä ei koskaan käyttänyt sitä. Olenko kohtuuton?” nainen kysyy.

Nainen on ehdottanut miehelleen, että tämä myisi sormuksen.

”Hän sanoi kysyneensä tätä korukauppiaalta, ja tämä sanoi, että hän saisi siitä vain muutama sata dollaria takaisin. Sormus oli kallis vain kaiken kustomoinnin takia. Itse koru ja materiaali eivät olleet kalliita”, nainen jatkaa.

Redditissä on tullut monia vastauksia naisen kysymykseen. Monet ovat ymmärtäneet naisen tunteet siitä, että sormuksen vastaanottaminen tuntuisi väärältä. Eräs korukauppiaaksi itsensä esittelevä kommentoija on ehdottanut kompromissiratkaisua. Hän kirjoittaa, että nainen voisi pitää sormuksessa olevan timantin, mutta vaihtaa sormuksen muuten. Näin ex-tyttöystävälle suunnitellut kustomoinnit katoaisivat.

"On inhottavaa, että hän tarjoaa sinulle sormusta, joka on tehty jollekin aivan muulle. Katsoisit sitä sormusta joka päivä miettien, miten halpamaisesti hän sinua kohtaan teki", korumyyjä kirjoittaa.

Voit lukea koko Reddit-kirjoituksen alta.

Lue myös: 'Pukeuduin kummitukseksi' – katastrofaalisimmat kosintatarinat koottiin yhteen

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat