Kuva: Shutterstock

Naisen kasvot täyttyivät rakkuloista pieleen menneen kauneusoperaation takia - kuvat ei herkille!

24.04.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Nainen halusi kiinteyttää ja kohotuttaa kasvojaan, mutta vietti operaation jälkeen kolme viikkoa teho-osastolla.

Taiwanilaisen naisen kasvot peittyivät isoihin vesikelloihin, kun hänen kauneusoperaationsa meni pieleen. Nainen halusi kiinteyttää kasvojensa ihoa ja valitsi hoidon, jossa radiofregvenssien avulla lämmitetään ihoa. Tämän pitäisi vaikuttaa syvälle ihoon ja sen kerrotaan auttavan muun muassa kollageenin tuotannossa. 

Kollageeni auttaa pitämään muun muassa ihoa joustavana ja kimmoisana. Kun ihminen ikääntyy, kollageenin tuotanto laskee. 

Nainen meni Taipeissa sijaitsevaan kauneushoitolaan, jossa hänet nukutettiin hoidon ajaksi. Hän lähti sieltä tyytyväisenä hoidon jälkeen. 

Kuitenkin tunti hoidon jälkeen, hän koki Daily mail -julkaisun mukaan viiltävää kipua kasvojensa iholla. Iholle alkoi muodostumaan myös isoja rakkuloita, jotka täyttivät kohta naisen koko naaman. Kun nainen saapui sairaalaan, lääkärit totesivat hänellä syviä palovammoja. Hänet otettiin sisälle sairaalaan ja vietiin teho-osastolle saamaan hoitoa. Yhteensä hän vietti hoidossa kolme viikkoa. 

Lääkäreiden mukaan kauneushoitolan tarjoama hoito oli ollut aivan liian raju. Koska nainen oli ollut nukutettuna, hän ei voinut kertoa itse, milloin hoito sattuisi ja tuntuisi epämiellyttävältä.

Naisen kasvoihin jäi isoja sekä tummia arpia operaation takia. Lääkäreiden mukaan hänen pitää kuitenkin odottaa vielä kuukausia kunnes nainen saa korjata kasvojensa ihoa ja haalentaa arpia. 

On vielä epäselvää, aikooko nainen haastaa kauneushoitolan oikeuteen. 

Pääset katsomaan kuvia täältä. Varoituksen sana on paikoillaan, koska otokset eivät sovi herkille. 

Lue myös: Paljastiko äiti Bella ja Gigi Hadidin käyneen kauneusoperaatioissa? Vertaa kuvia

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat