Kuva: Shutterstock

Morsiamen niukkaakin niukempi hääpuku aiheutti somemyrskyn - sopivaa vai ei?

29.05.2019 18:45 - Katariina Auvinen

Monen mielestä puku paljasti liikaa ihoa.

Hääpuku kuvastaa jokaisen morsiamen omaa tyyliä ja makua. Pääosin morsiamet valitsevat vielä puvukseen valkoisen asun, niin teki myös eräs yhdysvaltalainen nainen, mutta puvun niukkuus on aiheuttanut paljon kummastusta. 

Sosiaalisessa mediassa jaettiin kuva, jossa eräs nainen esittelee bodymaisen hääpukunsa. Naisen pukuun pystyttiin liittämään laahus, joka kuitenkin paljasti edestä kaiken ja peitti vain takaa. Sen lisäksi morsiamen tarkoitus oli mitä ilmeisimmin juhlia häävastaanotolla pelkässä "uimapukua" muistuttavassa vaatekappaleessa. 

Naisen pukuvalinta on aiheuttanut paljon kummastusta ihmisissä. Monet ovat sitä mieltä, että puku on mauton valinta häihin, vaikkakin kyseessä on itse morsian. Ihmiset ovat pöyristelleet, että asu näyttää enemmän ihoa kuin olisi sopivaa ja jotkut ovat sitä mieltä, että se on mauttomuuden huippu. 

Toisaalta jotkut ovat ryhtyneet puolustamaan morsianta. Jotkut ovat sitä mieltä, että naisen tulisi pitää juuri sellaista asua, kuin hän itse haluaa. He ovat myös vedonneet, että morsiamella on niin hyvä vartalo, ettei ole mitään syytä miksei nainen voisi pitää asua. 

Mitä mieltä olet? Katso kuva alta ja lisäkuvia näet täältä. 

Lue myös: Paljasta pintaa ja Meghan Marklen inspiroima malli - ensi vuoden hääpukutrendit listattiin

Lue myös: Nyt pyöräilyshortsit yhdistettiin hääpukuihin - pukisitko sinä yllesi?

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat