Kuva: Shutterstock

Morsiamen vaatimus kaasolleen suututtaa netissä - leimataan "maailman huonoimmaksi ystäväksi"

05.06.2019 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Morsian haluaa, että hänen juuri synnyttänyt kaasonsa laihduttaa raskauskilot pois ennen häitä.

Häät on ainutlaatuinen tapahtuma, ja on ymmärrettävää, että naimisiin menevät haluavat päivästä niin onnistuneen kuin mahdollista. Yksi morsian on kuitenkin mennyt onnistuneiden häiden tavoittelussaan monen mielestä liian pitkälle.

Tämä morsian on kysynyt eräässä Facebookin hääryhmässä ihmisten mielipidettä liittyen hänen kaasoonsa ja tämän raskauskiloihin. Nainen kirjoittaa, että hänen kaasoksi valitsemansa ystävänsä on synnyttänyt noin kolme viikkoa sitten, mutta ”näyttää edelleen siltä kuin hän olisi raskaana”. Morsian tahtoo, että kaaso laihduttaisi raskauskilot pois ennen häitä.

”Hänellä on vielä vähän yli kolme viikkoa aikaa päästä eroon raskauskiloista, mutta en usko, että hän onnistuu siinä. Hän ei välttämättä edes mahdu mekkoonsa. En halua, että mekkoa muokataan enää. Sitä on muokattu jo monta kertaa, ja hän on sanonut, että hän tulee mahtumaan siihen”, morsian kirjoittaa.

Kaaso on morsiamen mukaan kertonut, että hänellä on varamekko valmiina, mutta morsian ei suostu mekon vaihtamiseen. Morsian kysyy hääryhmäläisiltä, olisiko väärin korvata kaaso jollakulla toisella, jos kaaso ei onnistu laihduttamaan. Morsian sanoo, että hänellä on jo toinen ihminen mielessä.

”Hääni on vain kerran elämässäni, enkä halua, että kaasoni ja hänen vauvakilonsa pilaavat sen”, morsian päättää kirjoituksensa.

Päivitys on saanut tyrmistyneen vastaanoton, ja sitä on kommentoitu yli tuhat kertaa. Nainen on muun muassa leimattu ”maailman huonoimmaksi ystäväksi”.

Eivät morsiusneidot ole mitään mannekiineja, jotka vain poseeraavat kuvissa. Heidän tulee olla rakastamiasi ihmisiä, jotka seisovat rinnallasi”, on yksi kirjoittanut.

Miten jonkun raskauskilot voivat pilata häät?” ihmettelee yksi.

”Viimeisimmän lapseni syntymästä on 18 vuotta, ja kamppailen edelleen raskauskilojen kanssa”, kirjoittaa eräs.

Lue myös: Nainen lähetti hääkutsut, vaikka poikaystävä ei ollut vielä kosinut - netissä ihmetellään

Lue myös: Morsian perui hääkampaajansa, koska ei pitänyt tämän ulkonäöstä - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat