Kuva: Shutterstock

Morsiusneito pilasi ystävänsä häät kihlausuutisella - sai lopulta ansionsa mukaan omissa häissään

22.06.2019 12:15 - Iiro Myllymäki

Ystävät pilasivat toistensa häät ja ystävyytensä siinä sivussa.

Häissä pitäisi olla sanomattakin selvää, että häävieras ei vedä missään vaiheessa liikaa huomiota itseensä. Jos tätä kultaista neuvoa ei kuitenkaan noudata, seuraukset voivat olla karut. Yksi Redditissä jaettu kertomus on hyvä esimerkki siitä, että kosto tällaisessa tilanteessa voi olla suloinen.

Tarinan Redditissä jakanut ihminen oli ollut serkkunsa vaimon häissä ja päässyt todistamaan erikoisen tapahtumaketjun alkua. Reddit-käyttäjä kutsuu päivityksessään serkkunsa vaimoa Emmaksi ja tämän morsiusneitoystävää Sarahiksi. Molemmat naiset ovat menneet vuoden sisällä naimisiin. Viime kesänä Emma astui alttarille. Heti häätilaisuuden alussa Sarah päätti vetää huomion itseensä julkistamalla menneensä kihloihin.

”Huomio siirtyi heti pois vastanaineista morsiusneito Sarahiin ja tämän yhtä lailla itseriittoiseen kihlattuun”, Reddit-käyttäjä kirjoittaa todistamastaan tilanteesta.

Emma ei pukahtanut asiasta sanallakaan häidensä aikana, mutta näytti pidättelevän itkua yrittäessään näyttää onnelliselta kihlaparin puolesta.

Kosto sai häävieraat kohahtamaan

Myöhemmin Sarah pyysi Emmaa morsiusneidokseen, ja Reddit-kirjoittaja kertoo näiden häiden olleen nyt kesäkuussa. Emma oli nähnyt tässä tilaisuuden kostaa Sarahin epäasiallisen käytöksen hänen omissa häissään. Emman kaksi nuorempaa siskoa toimi häissä kukkaistyttöinä, ja Emma oli viime hetkillä vaihtanut heitetyiksi tarkoitetut valkoiset terälehdet sinisiin. Tämä oli osa suurempaa kostosuunnitelmaa. Nähdessään siniset kukat Sarah oli näyttänyt hämmentyneeltä, mutta ei sanonut mitään.

Kostosuunnitelma sai jatkoa, kun Emma meni pitämään morsiusparille suunnattua puhetta. Hän piti puheensa suuren näytön edessä, ja näytölle heijastettiin Emman kokoama kuvakollaasi. Ensin kuvat olivat hyväntahtoisia yhteiskuvia ystävyskaksikosta.

”Sitten kuvaesityksen lopussa Emma sanoi Sarahille, että tämä varmaan ihmettelee, miksi valkoiset kukat oli vaihdettu sinisiin kukkiin. Silloin Emma näytti viimeisen kuvan. Emma ilmoitti siinä kaikkien edessä, että hän on viidennellä kuulla raskaana ja että hän oli juuri saanut tietää, että lapsi on poika. Siitä syystä terälehdet olivat olleet sinisiä. Viimeinen kuva oli hänen ultraäänikuvansa”, Reddit-käyttäjä kirjoittaa todistamastaan tilanteesta.

Yleisöstä kuului kohahdus, ja Emman kostosuunnitelmasta tienneet ihmiset räjähtivät suosionosoituksiin. Lopulta Emma ja hänen miehensä heitettiin häistä pois. Kosto oli ilmeisen suloinen, mutta ystävyys taisi tapahtumaketjun myötä kärsiä lopullisen kolauksen.

Lue myös: Sulhanen lähti "vessaan" - Ihmiset muistelevat hetkeä, kun häät päättyivät alttarille jättämiseen

Lue myös: Kaksi väriä, joita häävieraan tulee välttää - entä milloin punaisen sävyt ovat kiellettyjä?

Lähteet: Elite Daily, Reddit

Kilpailut

Uusimmat