Kuva: Shutterstock

Sulhanen lähti "vessaan" - Ihmiset muistelevat hetkeä, kun häät päättyivät alttarille jättämiseen

29.11.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Häät eivät aina pääty onnelliseen loppuun.

Hääpäivään latautuu paljon odotuksia ja suuria tunteita. Aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja parisuhde päättyy alttarille. Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kokemuksia ja muistoja hetkistä, jolloin hääseremonia on saanut ikävän ja odottamattoman käänteen. Suomensimme yllättävimmät kertomukset alle.

"Olin nuori ja peloissani"

”Jätin miehen alttarille. Olin mekko päällä valmistautumassa kappelissa, kun tajusin, että en pysty siihen. Jäädyin. En rakastanut häntä tarpeeksi, vaan halusin pelkästään avioliiton tuomaa turvaa ja turvallisuuden tunnetta. Olin aika hiljattain eronnut, olin todella nuori ja peloissani. Mies lopulta löysi ihastuttavan naisen ja he ovat onnellisia yhdessä. En usko, että me kaksi olisimme koskaan olleet niin onnellisia keskenämme.”

Ennen häitä kaikki oli täysin normaalia

”Minä olin se, joka jätettiin alttarille eikä nainen ilmestynyt paikalle. Kaikki oli normaalia kuukausia, viikkoja ja jopa päiviä ennen häitä… Sitten hän ei vain saapunut paikanpäälle hääpäivänä. Naisen selitys oli se, että hän muutti mielensä. Olemme jälkeen päin puhuneet vain muutaman kerran ja parempi niin, että pääsin hänestä.”

Sulhanen lähti "vessaan"

”Odotimme kirkossa seremonian alkua, johon oli noin vartti aikaa. Sulhanen sanoi, että hänen on mentävä käymään vessassa ja käveli kirkon takaosaan. Minuuttia myöhemmin minulle valkeni, ettei vessat sijaitse takana ja aloin huolestua. Menin etsimään häntä, eikä mies ollut vessassa tai kirkon pihamaalla. Emme löytäneet häntä.”

Mies lähti ulkomaille, eikä ole palannut

”Paras ystäväni käveli pois alttarilta. Emme nähneet tai kuulleet hänestä kolmeen päivään. Mies oli ulkomailla reissussa, jonkun ystävänsä luona kuulemma. Siellä hän on ollut nyt viimeiset kolme vuotta eikä ole tehnyt elettäkään selittääkseen lähtöään. Edes minun siskolleni.”

Morsian piti villin juhlaillan

”Olin häissä, jossa eräs siskoni ystävä oli morsian. Hän ei kuitenkaan koskaan ilmestynyt paikalle, eikä kukaan löytänyt häntä mistään. Usean tunnin jälkeen sulhanen ja hänen perheensä lähti kotiin. Kävi ilmi, että morsian oli pitänyt villin juhlaillan ja päätynyt jonkun klubilla tapaamansa tyypin sänkyyn. Morsian oli sammunut humalapäissään sinne ja nukkunut koko päivän. Herätessään hän tajusi, että oli missannut omat häänsä.”

Kaikki olivat helpottuneita lopputuloksesta

”Sen sijaan, että nainen olisi vastannut tahdon, hän katsoi ympärilleen ja sitten juoksi pois alttarilta. Me kaikki olimme kuin puulla päähän lyötyjä, paitsi hänen isänsä, joka huusi ”luojan kiitos.” Samaa ajattelimme me kaikki muut.”

Lue myös: Naiset kertovat: Mikä parisuhteessa on kaikkein parasta?

Lue myös: ”Kierin lattialla ja oksensin” – julkkisnaisten kertomukset pahimmista sydänsuruista koottiin yhteen

Lue myös: Nainen tarjoutuu vieraaksi tuntemattomien häihin - syy liikuttaa

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat