Kuva: Shutterstock

Maapalloa uhkaa pelottava kohtalo, suomalainen ufotutkija varoittaa: "Siitä varoitetaan jatkuvasti"

30.07.2019 10:45 - Senja Rapila

Ufotutkija Heikki Kulju kertoo, että jonain päivänä ihmiskunta voi joutua toisesta sivilisaatiosta riippuvaiseksi.

Toisinajattelijat-podcastin haastattelussa ollut Suomen ufotutkijat Ry:n tutkimuspäällikkö ja puheenjohtaja Heikki Kulju on sitä mieltä, että on itsestäänselvää, että emme ole yksin tässä universumissa. Hänen mielestään olisi uskomattomampaa, jos ufoja ei olisi lainkaan olemassa.

Kuljun mukaan maan ulkopuoliset asukkaat ovat huolissaan monesta seikasta.

- Ne ovat olleet huolissaan monestakin seikasta. Niiden mielestä me tuhotaan ja kulutetaan meidän resurssit ja tulevat sukupolvet joutuvat muiden sivilisaatioiden alaisiksi, koska maailmankaikkeudessa ja meidän aurinkokunnassa tapahtuu kaupantekoa eri kehittyneiden planeettojen välillä, Kulju kertoo.

Pahin lopputulema voi olla se, että koko ihmiskunta voi joutua toisesta sivilisaatiosta riippuvaiseksi sen jälkeen, mun maapallo ei ole enää elinkelpoinen.

- Ja siitähän (ne) meitä jatkuvasti varoittavat. Mutta meidän ei tarvitse pelätä sotilaallista hyökkäystä, siitä pitää muut sivilisaatiot huolta. Jos joku lähtee tänne tekemään valloitusta sotilaallisin keinon, sitä eivät muut hyväksy. Sen takia vihamieliset rodut eivät sitä uskalla tehdä.

Kuljun mukaan aurinkokunnassa on vihamielisiä rotuja, joita voisi sano ihmiskunnan vihollisiksi.

- Kuten reptile-liskorotu ja dragon-rotu ovat kaksi tällaista, joita pidetään pahiksina. Ne ovat aiheuttaneet paljon ongelmia aurinkokunnassa ja valloittaneetkin osan planeetoista. Ne ovat älykkäitä ja teknisesti kehittyneitä yksilöitä, ja ne eivät hyväksy sitä, että maapallo on vapaan tahdon planeetta. Nämä rodut eivät tunne sellaista asiaa kuin vapaa tahto. Ne vihaavat sellaista näkökantaa.

Millaisia kohtaamisia alieneilla ja ihmisillä on ollut? Millä tavalla alienit matkustavat ajassa maapallolle? Ovatko alienit vihamielisiä maapalloa kohtaan vai eivät? Voit kuunnella koko jakson alta.

Voit tutustua koko Toisinajattelijat-podcastiin täällä.

Lue myös: Ihmiset olettivat ufojen saapuneen New Yorkiin - katso kuvat sähkönsinisestä taivaasta

Lue myös: Ufo tallentui kameralle, alienmetsästäjät innoissaan - "Tuollaista en ole koskaan nähnyt"

Lue myös: Kuvasiko kalastaja ufon? Outo valoilmiö hämmentää somessa

Lue myös: Ufo ilmestyi ruudulle suorassa uutislähetyksessä - juontajat hämmentyivät

Lue myös: Ufo kuvattiin New Yorkissa - "Selvä todiste alieneista"

Kilpailut

Uusimmat