Kuva: Shutterstock

Vauvan sukupuolen paljastus meni kauhealla tavalla pieleen - katso hurja video

10.07.2019 22:15 - Milena Raappana

Australialinen mies oli päättänyt paljastaa vauvan sukupuolen auton avulla, mutta kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Vauvan sukupuolen paljastamiset ovat nousseet täysin uudelle tasolle. Innoissaan olevat vanhemmat järjestävät mahtipontisia tilaisuuksia, joissa juhlistetaan tulevaa pienokaista ja hänen sukupuoltaan. Eräällä australialaisella miehellä homma karkasi käsistä ja aiheutti melkomoisen vaaratilanteen. 

Samual Montesalvo oli päättänyt paljastaa vauvansa sukupuolen polttamalla autonsa renkaiden kumeja. Hän oli lisännyt sinistä savupuuteria renkaisiin. Näyttävä sininen savu alkoikin leijailla ympäriinsä miehen aloitettua shown. 

Homma meni kuitenkin pahimmalla tavalla pieleen, kun sininen savu alkoi muuttua oranssiksi ja auton takarenkaat syttyivät ilmiliekkeihin. Katsojat auttoivat kuljettajan ulos autosta eikä kukaan onneksi loukkaantunut, vaikkakin yksi paikalla olijoista vielä hyppäsi auton kyytiin ja yritti siirtää autoa. 

Koko tapahtuma tallentui poliisin dronekameraan ja tekijä sai sievoisen summan pulitettavaksi ja kortin kuivumaan puoleksi vuodeksi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Menetkö tapaamaan vauvan saanutta ystävääsi? Netissä leviää viesti, joka sinun tulee nähdä

Lue myös: Vauva ja löytökoira ovat parhaita ystäviä - katso söpöt Instagram-kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat